Mam pytanie. Jak zakończył się film. Niestety nie wytrwałam do końca, ale zakończenie mnie interesuje?
Jak Jeremy szukał Elizabeth, dzwoniąc. A ona pracowała w jakimś pubie i zginął ten mężczyzna, który pił...
Żona Arniego, Sue Lynn, miała zapłacić rachunek meża. Opowiedziała Elizabeth o tym jak się poznali.
Lizzi wyjeżdża w inne miejsce. W tym czasie w kawiarnii Jeremego pojawia sie Katya, ta rosjanka którą niegdyś kochał. Rozmawiają a potem ona odchodzi.
Teraz Lizzi pracuje w kasynie, tam poznaje pokerzystkę Leslie ( Natalie Portman ). Dziewczyna przegrała wszystko co miała i składa Lizzi propozycję.
Pożyczy od niej pieniądze ( 2200$ które Lizzi uzbierała na samochód) i obiecała jej, że jeśli wygra odda jej całą kwotę plus coś ekstra a jeśli przegra odda jej swój samochód (nowy Jaguar).
Leslie przegrywa całą sumę i prosi Lizzi, żeby podwiozła ja do Las Vegas. Mieszka tam człowiek, który może pożyczyć jej pieniądze.
Leslie opowiada Elizabeth swoja historię. Nauczyła sie grać w pokera od ojca, to właśnie od niego ma pożyczyć pieniądze. Kiedy dziewczyny jedzą obiad w restauracji Leslie prosi Elizabeth aby odebra za nią telefon. Dzwonili ze szpitala w sprawie ojca Leslie. Dziewczyna nie wierzy w słowa Lizzi o tym, że jej ojciec umiera. Twierdzi, że tak jest za każdym razem jak dzwoni. W końcu Elizabeth udaję się namówić Leslie na wizytę w szpitalu. Niestety dziewczyna tchórzy w ostatnim momencie i prosi Lizzi, żeby poszła tam za nią. Beth podaję się za nią i rozmawia z lekarzem. Dowiaduje się, że przyjechała za późno. Wraca do Leslie i mówi jej, że jej ojciec nie żyje.
Leslie informuję Beth, że nie może oddać jej samochodu bo ten należał do jej ojca. Wygrał go w pokera a ona mu go ukradła.
Informuję ja także, że okłamała ja w sprawie rozgrywki. Puściła ich w skarpetkach:D
Lizzi nie może uwierzyć, że ją okłamała i pyta się dlaczego to zrobiła. Leslie mówi jej, że najzwyczajniej w świecie potrzebowała towarzystwa.
Później idą do komisu samochodoweg i Lizzi kupuję sobie samochód.
Lizzi wraca do Nowego Jorku i kieruję się prosto do kawiarni Jeremego.
W kawiarni czeka zarezerwowane dla niej miejsce. Dziewczyna zamawia: stek z frytkami i do tego puree z ziemniaków.
Na deser zjedła razem z Jeremym placek jagodowy .
Elizabeth zasypia na ladzie jak na początku filmu a Jeremy w końcu zdecydował się ją pocałować.
Na tym film się kończy. Mam nadzieję, że zrozumiesz coś z tego.
Mam ten film, jeśli chcesz to podaj mi emaila a postaram się tobie go wysłać
Pozdrawiam