PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Nie rozumiem...

ocenił(a) film na 8

Nie rozumiem dlaczego ten film dostał tak niskie oceny... Moim zdaniem jest bardzo dobry. Świetny nastrój, doskonała gra aktorska Natalie Portman, przepiękna muzyka. Mimo że temat dosyć banalny i naiwny, to sam film jest, na naprawdę, na dobrym poziomie. Myślę, że Norah Jones poradziła sobie całkiem nieźle w tej roli. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli. Jedyne co mi się nie podoba to polski tytuł;/

Madziu

Dokładnie w 100 % zgadzam się z Tobą :) film jest inny niż te, które oglądałam i mi się podobały... niewątpliwie ma "coś" w sobie... historie miłości pięknie opowiedziane...

ocenił(a) film na 10
Madziu

Bo jakiś debil zadecydował, aby wprowadzić go do multikin w Polsce w walentynki. Poszło na niego mnóstwo blondynek, dresów itp bo akurat na niego zostały bilety. Stąd tak niskie noty.

ocenił(a) film na 8
Madziu

Zgadzam się w pełni! Przyznam się, że włączając ten film spodziewałam się zwykłej komedii romantycznej, a film okazał się naprawdę dobry. Natalie Portman jak zwykle cudowna. No i słodki Jude.

ocenił(a) film na 4
olka_26

Ja też uważam, że ten film jest bardzo dobry. Ma swój magiczny klimat. Dziwi mnie, że jest tu tak nisko oceniony, no ale cóż.. :D