Witam serdecznie,
Szukam piosenki, a w zasadzie to motywu muzycznego z Jagodowych nocy / jagodowej miłości. Muzyka zaczyna się tuż po ostatnich słowach Natalie Portman w scenie, kiedy mówi, że kasę jednak wygrała, a nie wspomniała o tym, bo chciała, aby koleżanka Norah Jej towarzyszyła. Muza to klasyczny blues, taki zdecydowanie amerykański. Na soundtracku się nie znalazła, przynajmniej ta wersja - kto pomoże i podpowie tytuł utworu i wykonawcę? Zależy mi strasznie na akurat tej wersji, tudzież może ktoś zna inne, też niech wrzuca. Nie ma tego motywu w napisach końcowych filmu, ale może ktoś słyszał, zna, wie - proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Dzięki ogromne za zainteresowanie, ale tak, jak wyżej pisałam. Na żadnej płycie z soundtrackiem nie znalazł się ten utwór, mało tego, nie został wymieniony w napisach końcowych. Ten kawałek jest bardzo stary, akcentowany w wielu filmach, głównie przy okazji pożegnań i pogrzebów. Klasyczny blues, choć z szkockim echem. Może ktoś załapie o co mi chodzi? Scena kiedy Portman mówi o tym, że nie straciła kasy, tuż przed sceną zakupy samochodu. Czy ktoś wie? I nie, to nie jest Yumeji`s Theme! Z góry dzięki za odpowiedź.
Najprawdopodobniej jest to instrumentalny utwór Ry’a Coodera. musisz już szukać w jego dyskografii. Bo to on pisał muzyczne fragmenty do filmu.
Też szukam tej piosenki. Wiem o którą Ci chodzi... Nie ma jej wymienionej nawet w napisach po filmie, już nie mam pomysłu jak szukać. Jeśli ktoś zna tytuł tej piosenki lub wykonawcę, będę wdzięczna...
Niestety to nie jest nic z wypisanych wyżej propozycji ;/