PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
6,0 24 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Jeszcze niedawno były "Jagodowe noce", a teraz mamy "Jagodową miłość". Po prostu porażka! Jagodowa miłość, malinowy seks i różowa landrynka.

ocenił(a) film na 8
bikej

heh, sory za "orta":] Zdarza sie z emocji;]

ocenił(a) film na 5
bikej

Właściwie to najlepiej gdyby po prostu wytłumaczyli słowo po słowie .. a nie coś z kosmosu biorą . `My Blueberry Nights` - Moje jagodowe noce .

snoopy

Ja sądzę, że i tak z tym tytułem nie jest tak źle. Polacy w wielu innych posunęli się do kompletnie durnych tłumaczeń... No, cóż, trzeba się z niektórymi zrytymi tytułami pogodzić;) Chciałabym tylko wiedzieć, gdzie Ci ludzie uczyli się angielskiegoxD

quleczka

To nie brak znajomości języka tylko celowy zabieg dystrybutora, żeby więcej zarobić. Debil ze słownikiem w ręku i 10 sekundami wolnego czasu by takiego błędu nie zrobił.

Swoją drogą to świadczy o inteligencji naszego społeczeństwa - przyjdą tłumnie dopiero jak im napisać łopatologicznie w tytule, o czym jest film... :/

ocenił(a) film na 8
prewitt

tylko ze taki "debil ze slownikiem w reeku" zaciekawil by wiecej kinomanow takim tytulem jaki jest prawdziwy niz tym zalosnym polskim

00asss

Tytuł nie jest tak źle przetłumaczony, jednak nie oddaje uroku tego filmu. Jagodowa miłość obejrzałem ten film z myślą, iż będzie to dobra komedia romantyczna (sądząc po polskim tytule), i tytuł mnie bardzo zmylił, gdyby to był "Moje jagodowe noce" to bym się nie zdziwił tak bardzo.

P.S. Ale zawiedziony filmem nie jestem.