PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

... w ogóle nie rozumiem tych pozytywnych komentarzy na temat tego filmu i tak wysokiej oceny. Jeszcze nigdy nie byłam na gorszym filmie w kinie. Zdecydowanie nie polecam! Dla mnie i dla mojego chłopaka była to zwykła męczarnia w ogóle nie wciągający, nudny. Tylko straciliśmy czas i pieniądze. Gdzie te piękne widoki i ta piękna muzyka?? Dla tego filmu mówię NIE. Daje 1/10

ocenił(a) film na 1
Paulina18x

My też 1/10, mąż mi zasnął po 15 minutach, "Norah Jones gra zmysłową, ponętną młodą kobietę"? - ona jest ponętną młodą kobietą a gra niunię, która nie wie czego chce i tylko siłą absurdu nie wpada w sidła nałogów, które ogląda z taką naiwną fascynacją (alkoholizm, hazard, no moze współuzależnienie jej nie omija), jakby wierzyć w kreację bohaterki filmu, za 2 lata przy takim opychaniu się lodami i jagodziankami będzie miała sporą nadwagę. Film to nieudane połączenie Amelii z prozatorską szmirą Paolo Coehlo "Alchemik", czyli skarby masz pod nosem, ale musisz objechać świat, żeby skończyć z ręką w nocniku.

ocenił(a) film na 1
Paulina18x

macie racje, zgadzam sie z Wami i nie rozumiem zachwytu nad tym filmem... kompletna kupa blee