kiedy ten film wyszedl a w pl ani widu ani slychu do dupy z takim czyms;/ gdyby nie internet to naprwade byli bysmy w tyle a mowia ze polska corac bardziej stahe sie wirtualan... zenada
dokładnie. dołączam się do powyższej opini. jak tu być na bieżąco, kiedy na taki film w kinie musimy czekać 2 lata!? nic dziwnego, że każdy radzi sobie jak może....
00ass, zacznij pisać poprawnie stylistycznie, bo piszesz o zacofaniu a twój wpis wygląda tragicznie. To świadczy o tobie ...
ooasss, ale ubaw, stary mówię ci .. Napisz coś jeszcze. Powinieneś robić kabaret. Jedno jest pewne, pisarzem nie będziesz.
oops, "00asss" właśnie zauważyłem że jesteś dziewczyną. Co nie zmienia sensu mojego poprzedniego wpisu. Muszę dodać jest fajnie, że takie "oryginały" jak ty mają dostęp do netu, bez takich wpisów byłoby nudno. Parę ograniczonych osób, czytając twoje wpisy pomyśli: "kurczę, to ja nie jestem aż takim debilem, jakby się wydawało " ...
ej czubie hehe pewnie polmyslisz ze mnie pocisles i becze ale niestety nie udalo ci sie... co za pech :)hehe ja jestem orginalem a ty jestes przereklamowany haha 3maj sie bo daleko nie pojedziesz
nuuuuuuuuuuuuuuuuuudzisz :) tak wlasciwie to nic z sensem mi nie napisales... podnieca cie takie posciskanie przez neta?? a moze masz satysfakcje? hehe pewnie jakbys znal moj nr tel no grozil bys mi z bramki sms hahahhahhahha hahaha slaby jestes
Nie jest to produkcja, która może przynieść krocie dystrybutorowi więc nie rozumiem zdziwienia dotyczącego opóźnienia daty premiery.
Zastanawiam się, czy premiera w Polsce jest premierą kinową czy od razu wydaniem DVD. Jeśli na DVD to nic dziwnego, że film został wydany z takim opóźnieniem.