PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107857
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Film jest po prostu genialny. Nie wiem z kąd taka niska ocena ? R.Downey Jr. i T.Cruise pokazali na prawde na co ich stać. Trochę szkoda J.Blacka bo jest świetnym aktorem, a dostał słabą rolę, tylko sie darł i żygał. B.Stiller jak zwykle, zagrał po swojemu, tak jak bylo trzeba. Także ze stony aktorskiej niezle, a widok tańczącego T.Cruisa jest po prostu bezcenny :)
Jeśli chodzi o humor to po prostu mistrzostwo. Niektóre teksty na prawdę zrzucają z fotela. Zdecydowanie najlepsza scena przy ognisku kiedy gadają o laskach. "Kiedy pisałeś I Love The Pussy myslałeś o swoich jaja dyndających na czole Lance'a ?" Nic dodać, nic ująć :D. "Tu jest moja pierdolona farma!" Genialne.
Jak tylko zobaczyłem trailer wiedziałem że będzie się z czego pośmiać, no i nie zawiodłem się. Ocena : mocne 8/10

ocenił(a) film na 1
oski122

niemam pojęcia co ci się wtym filmie podobało? ja mimo że lubie parodię tego filmu niemogłem oglądać! Dla mnie dno i żenada ocena 1/10. Moim zdaniem przekombinowali,tzn.miała to być komedia w stylu nieudanych filmów tego gatunku aaaa sama stała sie taką nieudacznicą. Ale szanuję twoją opinię-każdy ma prawo do swojego zdania.Pozdrawiam