PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107857
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

1/10

ocenił(a) film na 1

Zadko daje tak niska ocene, ale przez fakt, ze film tak strasznie mnie meczyl, iz musialem podchodzic do niego 3 razym daje mu najmniejsza ocene jaka jest i jaka zdecydowanie mu sie nalezy. A stiler jest najgorszym aktorem i ten film jest na to zywym dowodem.

ocenił(a) film na 7
krzyzyk1

"Zgadzam się z Tobą, to jest mądra wypowiedź i ja uważam tak samo. Nie będę Cię jechał od góry do dołu i mówił, że jesteś z tych "trzeźwych w barze" jak jeden tu osobnik, bo dokładnie rozumiem, że każdy ma swój gust i po prostu podoba mu się lub nie. Po to tutaj się wypowiadamy i oceniamy dany film aby wyciągnąć jakąś tam średnią filmu. Bo nie oszukujmy się, ludzie nie powinni kierować się naszymi wypowiedziami ;-) Ty dajesz 10/10 dodatkowo ulubiony, ja natomiast 1/10. Ale nie jadę po nikim za to bo to tak jakbyśmy się kłócili, która muzyka, religia czy partia jest lepsza..."

"Nastepny, zapraszam zapraszam. Jestes tak denny jak ten film, ktory nazywasz "niezla komedia", Zmarnowalem ponad godzine na ten film, wiec i zmarnuje nastepna minute, azeby odpisac na ta zalosna zaczepke. Sam nie jecz i idz obejrzyj jeszcze raz skoro tak ci sie podobal."

Widzisz swoją hipokryzję ?

ocenił(a) film na 2
krzyzyk1

Niesamowita kaszana, dwie godziny męki przed telewizorem - w trakcie seansu nie drgnął mi ani jeden mięsień twarzowy. Jeśli to miała być parodia wspomnianych wcześniej filmów, to nie dostrzegłem ani krzty podobieństwa.

ocenił(a) film na 8
Milek7

nie czaje jak ktoś mógł nie pękać ze śmiechu na tym filmie

ocenił(a) film na 3
pudelka_2

Fakt.Musiał być max debilem.Żarty w tym filmie były żałosne...

ocenił(a) film na 10
wojciechowski2610

Czyli uważasz że według ciebie to każdy człowiek ma takie same poczucie humory?
Według mnie komedie to bardzo trudny temat do dyskusji właśnie ze względu na to że każdy ma inne poczucie humoru.Podobnie jest z filmem "Boski chillout" jedni dają ocenę 1/10 i inni 10/10 i o czym to świadczy niech mi ktoś to wytłumaczy

ocenił(a) film na 7
wisniorzech

no a najlepiej uważać się za wyznacznik tego co jest śmieszne ;)

ocenił(a) film na 1
adryanusz_88

Dając temu filmowi 7/10 niejako również stajesz się wyznacznikiem, tak samo jak ja dając 1/10 czy każdy inny oceniając ten film. Niejeden potencjalny widz przejechał się już na ocenach filmu.

ocenił(a) film na 7
krzyzyk1

chodzilo mi o wypowiedz wojciechowski2610

ocenił(a) film na 8
wojciechowski2610

:) nie napisałam tak bo myślałam, że ktoś jest debilem tylko dlatego że dziwne że ludzie mają tak różne wrażenia

ocenił(a) film na 3
wojciechowski2610

Przepraszam.Każdy ma swój gust.Poleć ten film komukolwiek i zrozumiesz me zdanie.

ocenił(a) film na 9
wojciechowski2610

to jest bardzo spokojna komedia, a żarty, kurde, sam zobacz: nie ma puszczania bąków, nie ma bekania, nie ma takich, wiesz, wieśniackich trików, chyba że ty się tylko z tego śmiejesz?

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

Uważam że 1 to trochę za niska ocena. Skoro ten film jest taki cienki to co można powiedzieć o tym
http://www.filmweb.pl/film/Boa+kontra+pyton-2004-163295

Myślę że za sam sposób przedstawienia tego filmu powinien dostać minimum 3 jeśli komuś naprawdę nie przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 3
krzyzyk1

dno dna... najgorzej wydane pieniądze w moim życiu....

ocenił(a) film na 7
krzyzyk1

a mi się film podobał mimo że raczej nie gustuję w pastiszach,filmach bądź co bądź prześmiewczych,ale ten się mega udał. warto zobaczyć go choćby dla tańca na końcu i roli Roberta Jr . 7/10,nie więcej,nie mniej.

Woodone

o co się kłócicie? Przecież każdy ma inne poczucie humoru i wyraża tu swoją własną opinię, nikt przecież nie narzuca swojej oceny innym tylko się nią dzieli i zamiast odnieść się z kulturą do innych to staracie się być 1 gorszy od 2.
Koleś dał 1/10 temu filmowi bo gorszego nie widział, ja dałam 1/10 władcy pierścionka bo naprawde gorszego nie widziałam, ale jak zobaczę to może zmienię zdanie, prawda?;-)

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

jak cię męczyło to spróbuj u proktologa, gastrologa podobno pomagają w tych sprawach

ocenił(a) film na 1
radek44444

probujesz byc zabawny? cos ci nie wyszlo

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

po prostu wyśmiewam takich jak ty. no, muszę przyznać, że jednak nie wyszło, a tobie wychodzi po tej wizycie?? panie krytyk... jak już to czas przeszły - "próbowałeś". plaga tępaków panuje i ty jesteś na to "zywym dowodem"

ocenił(a) film na 1
radek44444

tepakow szukaj w najblizszym swoim otoczeniu debilu lysy hahaha

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

ty, pewnie już znalazłeś... nie zdziwiłbym się gdyby obrali cię na swojego pana i władcę - śmiem twierdzić, że masz zadatki na to stanowisko.
aha, jeszcze jedno, twoja myśl - "stiler jest najgorszym aktorem" na świecie??, czy we wszechświecie...? dzieciuchu. lepiej biegnij pobawić się budyniem, a ocenianie filmów zostaw dorosłym.

ocenił(a) film na 1
radek44444

szkoda mi slow dla ciebie cioto, do budy

ocenił(a) film na 8
krzyzyk1

...ooo dzieciuch się obraził... budyniu zabrakło? przemilczmy twoją głupotę

ocenił(a) film na 4
radek44444

Lubie oglądać filmy ze Stilerem, bo na ogół są dobre/ bardzo dobre, ale ten był po prostu beznadziejny.

krzyzyk1

ten film jest po prostu wielkim dnem, jeden z najgorszych jakie widzialem ever, niesmieszny totalnie

Master_Water

Dla mnie ten film to przede wszystkim świetna zabawa aktorów! To widać w trakcie filmu i mi się to udziela. Oglądałam ten film kilka razy i na pewno jeszcze nie raz obejrzę. Film może i jest głupi i nie wszystkich bawi, ale Ci co potrafią się przy nim bawić, myślę, że wiedzą o co mi chodzi! Dla mnie komedia świetna ! Po prostu nie wszyscy lubią takiego poczucia humoru :)