PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107861
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

4/10

ocenił(a) film na 4

pare dobrych scen i tekstów ale ogolnie bez rewelacji czasami troche nudnawy spodizewałem się więcej

ocenił(a) film na 4
cropa1

W 100% potwierdzam!! Dałem taka same ocenę, gdyż jest poniżej oczekiwań. Nic dodać nic ująć w Twej wypowiedzi! Pozdro

ocenił(a) film na 4
djkrecik1

Strasznie się męczyłem na tym filmie. Dobra obsada i nic poza tym. Film maksymalnie przereklamowany.

ocenił(a) film na 4
djkrecik1

hehe być może mamy podobne gusta co do filmów:), co widziałeś ostatnimi czasy dobrego i co polecasz?? a co beznadziejnego??

ocenił(a) film na 4
djkrecik1

pytanko mialo być do krecika, ale w sumie każdy może zabrać głos:)

ocenił(a) film na 4
cropa1

Niestety - dawno nie widziałem tak słabej komedii, mimo, iż mój gust nie jest zbytnio wymagający :)

4/10

użytkownik usunięty
cropa1

Jak na komedie to bardzo cienko.
Robert zagrał bardzo dobrze ale to co pokazał wogole nie nadawało sie na komedie przynudzał, najlepszą komediowa postac w tym filmie stworzył Tom Cruise całkowicie mnie zaskoczył to on jest jedynym plusem tego gówna.

ocenił(a) film na 4
cropa1

cropa1 jeśli chodzi o filmy, to ostatnio rzadko oglądam. Dobrej komedii też dawno nie widziałem. Zawiodłem się na Babilonie A.D. Film może nie nudny, ale zabrakło mu "tego czegoś". Nocny pociąg z mięsem to chyba tylko tak jak dla mnie:"film dla fanów horrorów gore". Myślę wybrać się na Piłe V, Blize 3D i Max Payne, ale gdzieś mi cały czas czasu brakuje:/ ale jeśli oglądnę coś ciekawego to dam Ci znać;)

ocenił(a) film na 4
djkrecik1

jeżeli chodzi o babilon to dla mnie porażka zdecydowana, nocny pociag z miesęm jak dla mnei był przyjemny i się nie zawiodłem jak np na Lustrach ktore furory nie robią, z filmow ktore niedawno byly w kinach i można je jeszcze nazwać nowościami podobał mi sie Death Race, Elegy, rec, Mumia...., no i chyba na tyle i Oceans Eleven ktrego nigdy wczesniej nie widziałem tez rewelka:) pozdro