Jaja w tropikach Bena Stillera to dla mnie osobiście kapitalana komedia,praktycznei przez cały film uśmiech nie schodził mi z twarzy i bardzo cześto wybuvhałą salwa śmiechu.Myśle że o to włąśnei chodzi w dobrej komedii.Dochodzą do tego bardzo dobre zdjęcia,kilka udanych parodii(Pluton wymiata:))Zaznaczam jednak że osoby wrażliwsze mogą w niektóych momentach ukryć wzrok,np kiedy stiller grzebie w oderwanej głowie i wyjada z niej wnętrznosci,mnie to śmieszyło ale znając ludzi to się wzburzą.
Słowo o aktorach-Stiller-Kilka scen fantastycznych,reszta ogólnei w porządku,na pewno nie irytuje.Black-z początku wyłączając sam początek,niezbyt śmieszny,na koniec dopiero dochodzi "do głosu",jeog obietnica za rozwiązanie z więzów mnie po prostu "rozjebała".
Downey Jr.-świetny akcent,fajan metammorfoza wyglądu i ogólnie udana kreacja.
Na koniec Tom Cruise-ta rola to majstersztyk!!!mam nadzieje że jest to zapowiedź przyszłych udanych obrazó teog pana,jak włodarz jest prześmieszny przez swoją wulgarnośc,zachowanie i generalnie teksty które neijednemu mogą wejśc "w słownik".
Reasumujac polecam "Jaja w Tropikach",jest to kemodeia może nei dla wszystkich ale śmieszna a z tmy ostatnio ciężko a jest to przecież w komedii najważniejsze 9/10/