PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107852
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Dno

ocenił(a) film na 2

Po dwudziestu minutach wyłączyłem ten film, nie można dać więcej niż 2/10, te teksty śmieszą chyba tylko 7 latków.

ocenił(a) film na 7
Mordziaz

Zależy, co kogo śmieszy. Wiadomo, że gusta i guściki. Mnie ten film bardzo przypadł do gustu, świetny pastiż na amerykański rynek filmowy. Niektórzy dostrzegą w nim tylko komedię (śmieszną bądź nieśmieszną), a inni, co już parę filmów w życiu widzieli, będą się świetnie bawić doszukując się zaczerpniętych motywów.
Poza tym genialna kreacja Roberta Downey Jr :)

ocenił(a) film na 8
Mordziaz

Szukałeś pewnie coś w stylu Supersamiec, Chłopaczki z sąsiedztwa, Jay i Cichy Bob kontratakują, a tu takie rozczarowanie.
Nie martw się, komedii na których intelektualnie się męczyc nie będziesz jest niestety bardzo dużo.
Film naciągane 8/10, bardzo dobre kreacje aktorskie np.Toma C. przechodzi wszelkie pojęcie co gośc wyprawia w tym filmie. Polecam

ocenił(a) film na 6
Mordziaz

Skoro nie obejrzałeś filmu, to dlaczego wystawiasz mu ocenę?
Z oceną 2 się oczywiście nie zgadzam, bo film na poziomie znacznie wyższym, niż się spodziewałem przed obejrzeniem - za same kreacje aktorskie Roberta Downeya Jr. i Toma Cruise'a powinna być, moim zdaniem, przyznana lepsza nota, a część tekstów całkiem zabawna (a zaznaczę od razu, że mam więcej, niż 7 lat, więc znów się okazuje, iż jesteś w błędzie). Nie jest to arcydzieło, ale film bardzo przyjemny, taki do obejrzenia dla relaksu w nudny wieczór.

Mordziaz

I to jest właśnie Twój błąd ;] Film się długo rozkręca, sam podczas pierwszych kilkunastu minut myślałem, czy nie przerzucić na co innego, ale potem się zaczęło ;>

ocenił(a) film na 7
Mordziaz

tak jak wyżej ktos wspomniał - jak można oceniać film po 20 minutach?? Poza tym od początku był zajebisty...no ale chyba nie skumałeś o co biega. Ja niestety w dziecinstwie byłem przez tate "katowany" wszystkimi duperelami typu rambo czy inne seagale van dammy i norrisy a te pierwsze 20 minut dokładnie obnaża wszystkie idiotyzmy jakie w tych filmach na poważnie zastosowano... Tak samo kogos nie będzie śmieszył straszny film jesli nie oglądał horrorów ktore sparodiowano (no chyba ze lubi po prostu się cieszyć jak głupi do sera...)