PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107857
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Nagrodę za najlepsze tłumaczenie tytułu otrzymuje... <chwila niepewności> Jaja w Tropikach!

Aż nie wiem co mam teraz powiedzieć...

ocenił(a) film na 7
Skaza

Ludzie tłumaczący chyba nie mają za grosz wyobraźni.

jetli22

O Boże... co za tytuł o_0

ocenił(a) film na 8
Grievous

o jaki żal !!!!!!!!!!!!!!!!

Pauleta

Po stokroć OMFG

OMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFG OMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFG OMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFG OMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFG OMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFGOMFG

ocenił(a) film na 8
arekrem

WTF? Jaja w tropikach? A..aha. Tyle na temat.

ocenił(a) film na 8
faay

na Polski język tytuł powinien brzmieć "Tropikalny Grzmot"... ahh ta kompetencja i inteligencja naszych cudownych dystrybutorów.

PŁAKAĆ MI SIĘ CHCEE

ocenił(a) film na 8
fifa114

Mnie też..ale ze śmiechu xD Fantazja autora tegoż tytułu mnie rozłożyła na łopatki :P Litości...

faay

Po prostu brak mi słów :( nic nie broni polskiego tytułu, już widzę ludzi w kasach kin proszących "2 bilety na jaja w tropikach gdzieś z tyłu" :( kto na to wogóle pozwolił

Skaza

Hm... Chyba chcieli dostosować się do wymagań masowej publiczności, na film z takim tytułem pewnie pójdzie sporo "koneserów dobrego humoru" :P Zresztą sam film też nie zapowiada się zbyt inteligentnie więc polski tytuł do niego pasuje ;)

ocenił(a) film na 9
Skaza

Ktoś tu sobie robi jaja. I to kosmiczne. Na ogół staram sie bronić polskich tytułów (wyjątkiem było "Projekt: Monster"), ale to jest szczyt. Wpisuje sobie dziś na FW Tropic Thunder i robię wielkie oczy. Sam się zastanawiałem jak to przetłumaczą, ale tego w życiu bym się nie spodziewał. Niech się nie zgadza z angielskim, ale ludzie! "Tropic Thunder" przynajmniej poważnie brzmi. Czy tak właśnie nie miał się nazywać najpoważniejszy film o wojnie w Wietnamie który kręcą? To jak się on będzie nazywać?! Zgodnie z angielskim tytułem?