Film postanowiłam obejrzeć głównie za namową...Jak się okazało ledwo wytrwałam do końca. Patrząc na obsadę, liczyłam na coś dobrego a tymczasem...beznadziejna, nudna fabuła, wg mnie w ogóle film nie był śmieszny, jedyny plus za grę i charakteryzację Tom'a Cruise'a. Osobiście nie polecam tego filmu.
http://www.filmweb.pl/topic/1057195/rzeczy+potrzebnych+Tobie+do+ocenienia+filmu. html
Zawsze byłem trochę zażenowany jak czytałem komentarze pod tego typu filmami, komentarze w stylu 'omg dno totalne, film dla debili' itp, ponieważ nie jestem wymagającym widzem, i przeważnie nie zgadzałem się z tymi opiniami. Tak samo w tym wypadku, nie zraziłem się opiniami na filmwebie, wypożyczyłem go sobie na dvd. I pierwszy raz w życiu przytrafiło mi się w 2/3 filmu wyłączyć go ;/ początek naprawdę fajny, pomysł na komedię wydawał mi się świetny, ale film okazał się niesamowitym gniotem. Naprawdę nie polecam, ze 2-3 śmieszne sceny, reszta żenująca, NUDA ;/ odemnie 4 - 'poniżej oczekiwań' lepiej bym tego nie ujął.