PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107857
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Gorąco polecam, film jest o klasę lepszy od innych komedii typu Straszny Film.

ocenił(a) film na 8
miyamoto1

faktycznie film jest bardzo dobry , ocena na filmwebie jest zdecydowanie zbyt niska

Awgwa

Widzisz jaką ma ocenę, więc nie oczekuj po POlaczkach, że zrozumieją.

ocenił(a) film na 9
Awgwa

Jak dla mnie to świetnie parodiuje kulisy Hollywood i samych aktorów. Do tego dochodzą świetne dialogi i pomysły na żarty sytuacyjne i słowne:)

użytkownik usunięty
Awgwa

Trudno się nie zgodzić, spora część komedii produkcji amerykańskiej jest po prostu żałosna, ale jak widać potrafią zrobić komedię na najwyższym poziomie. To i komedie w stylu hot shots to kwintesencja parodiowania.

ocenił(a) film na 3

Trudno się zgodzić... Według mnie ocena na filmwebie jest jeszcze zbyt wysoka. "Jaja w tropikach" to przede wszystkim mało wyszukany humor, który częściej wzbudza litość dla scenarzysty niż śmiech, aż przykro patrzeć, jak Ben Stiller, którego lubię i szanuję za wiele wspaniałych ról, jak chociażby w "Poznaj mojego tatę" czy też ostatnio "Noc w muzeum", dał się zaciągnąć do tak marnej produkcji, która nie jest ani parodią, ani nawet przeciętną komedią. Stąd moja ocena 3/10 i to tylko za obsadę i kilka scen, które wzbudziły mój uśmiech, ale te można policzyć na palcach jednej ręki.

ocenił(a) film na 9
MobsterPL

Dał się zaciągnąć? On to wymyślił i wyreżyserował :). Jak dla mnie w filmie było dużo fajnych pomysłów, a humor mi się podobał (ale to zależy co kto lubi).