PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107852
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Prośba

ocenił(a) film na 8

Ludzie oceniajcie film w swojej kategorii.
To przecież nie ta sama półka co "Czas Apokalipsy",ani inne "Plutony".Nie oczekujcie od niego rzeczy,do których nie został stworzony.Nie twierdzę,że to mega wybitne dzieło,ale w swojej konwencji całkiem porządny film-przede wszystkim śmieszny,a o to chyba chodzi w komediach.Najlepiej kwestię oceny filmu przedstawił Szczepan 2 posty poniżej.Może gdyby więcej osób przeczytało tamten temat,mniej byłoby ocen 1-4/10,na które "Jaja w tropikach" zwyczajnie nie zasługują.

ocenił(a) film na 7
tentutoon

..dzidzia, a czy przeczytałeś cały wątek http://www.filmweb.pl/topic/1057195/rzeczy+potrzebnych+Tobie+do+ocenienia+filmu. html czy tylko wyłapałeś pierwsze dwa tytuły i postanowiłeś wysmażyć ten post?

polecam czytanie ze zrozumieniem.. podawać dożylnie

ocenił(a) film na 8
diana6echo

...a czy przeczytałem?
Tak się składa,że owszem.Ale postanowiłem napisać ten post po to,by było widać moją prośbę razem z tytułem tematu na stronie filmu,w celu uniknięcia pochopnego oceniania udanego według mnie filmu-nie wszyscy łapią jego konwencję.
A wspomniany post Szczepana uważam,za super trafny,ja chciałem jedynie przedstawić to bardziej łopatologicznie-ot co.

A tekst o czytaniu ze zrozumieniem mogłaś sobie zwyczajnie darować.