PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107852
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

prosty film dla prostych ludzi...nie trzeba wiele inteligencji by go zrozumiec, humor na tacy

ewa_mimi

czyli coś dla Ciebie...wnioskując po komentarzu....;)

Miss_Xev

podjarałas się tą odpowiedzią prawda....:)

ewa_mimi

jak uważasz ..... :D tego chciałaś/eś pewnie.... proza życia zabija co?

ocenił(a) film na 7
ewa_mimi

wróć do szkoły, obejrzyj kilka filmów, przeczytaj http://www.filmweb.pl/topic/1057195/rzeczy+potrzebnych+Tobie+do+ocenienia+filmu. html i dopiero się wypowiadaj :)

ewa_mimi

pewnie wkrótce w kinach będzie Straszny Film 87 , to dopiero film górnych lotów co?
ps. czemu wyrażając swoją opinię musisz kogoś obrażać? tak już masz czy robisz to nieumyślnie(żeby nie powiedzieć bezmyślnie)?

ewa_mimi

ja pierdziele! a czego Ty się spodziewałaś po tym filmie? jak sam gatunek wskazuje to komedia a nie thriller psychologiczny!!!
z reguły ma być śmieszny, łatwy i przyjemny! jak będę chciał trochę pogłówkować to włączę coś bardziej 'ambitnego'!
poza tym film naprawdę rozbraja swoim scenariuszem i w ogóle nietypowym pomysłem i świetną grą aktorów (Ben Stiller jak zwykle wymiata heh)
dobra, duża dawka humoru na ponure dni i nie tylko ;)pozdro!

ocenił(a) film na 7
bobby_carrot

Ta bardzo denny, nawiązania do czasu apokalipsy i satyra na współczesną wojenno-ekspedycyjną rzeczywistość. Prosty ze mnie człek bo uśmiałem się do łez, a skoro to komedia to chyba dobrze? Jak nie lubie Bena Stillera to tutaj wypadł świetnie, scena z pandą hehe. jak dla mnie 8/10

ewa_mimi

Ileż dookoła prostaków, tylko co z tym zrobisz? Bo chyba masz problem, jeżeli boli Cie fakt, że ludzie lubią takie głupiutkie filmy. Uśmiałam się przy nim na Twoje nieszczęście.
Dziękuję.

ewa_mimi

Ja go oglądałem po trawce ;D Poziom żartów i zawiłość fabuły w sam raz pasują do błogiego stanu upalenia :)