ludzie w Vietnamie gineli prawdziwi ludzie!!! Obejrzałęm sobie ostatnio "Byliśmy rzołnieżami" i mam mieszane uczucia do tego filmu "Tropic Thunder" jak można śmiac się ze śmierci tysiąca ludzi którzy oddali życie dla swojej ojczyzny??
rzołnieżami... no comment... to obejrzyj jeszcze trylogię Stone'a, bedziesz mial wiekszy oglad sprawy na wojne w Wietnamie (z reszta ta pierwsza scena na drugim trailerze to scena z Plutonu, taka symbolike zbrukali... ale usmiech mi sie pojawil, znaczy dziala :D)...
na pewno troszke kontrowersyjna parodia, ale nie bardziej niz inne parodie...
I wlasnie w tym rzecz:)) rewelka pelna gemba o ile pamitam jeszcze nikt tego sie nie podjol hahahahha no mnie sie juz geba cieszy .Tam jest mnutwo taki rodzynek wlasnie z filmow o wietnami o to chodzi.
Generalnie vietnam to tak popluarny temat w stanach i na swiecie ze w koncu ktos sie za to zabral.
Stary to nie jest parodia listy szindlera tylko parodia filmow o wietnamie a nie wojny w wietnamie.
Poprostu nie myl pojec.
Posłuchaj... o ile jestem dobrze poinformowany to nie będzie parodia wojny w Wietnamie. O wojnie w wietnamie będzie kręcony film a jego aktorzy przez przypadek trafią w sam środek domowej "wojny" co nie ma żadnego powiązania z walkami na wschodzie.
Tyle
O ile pamietam to amerykanie sie wpieprzyli do wietnamu(jak wszedzie zreszta) wiec chyba nie ma przeszkod zeby nabijac sie z ich bledow:)
Że niby amerykanie bronili swojej ojczyzny i oddawali za nią życie no daj spokój przecież to oni pierwsi zaatakowali Wietnam. Pozatym film nie jest o wojnie w Wietnamie tylko o aktorach którzy myślą że grają w filmie o wojnie.
Z twojej wypowiedzi wychodzi że wiedzę o historii znasz tylko z filmów.
A film zapowiada się znakomicie.