PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=206047}

Jaja w tropikach

Tropic Thunder
2008
5,8 108 tys. ocen
5,8 10 1 107857
6,8 39 krytyków
Jaja w tropikach
powrót do forum filmu Jaja w tropikach

Byłam niedawno w kinie na tym filmie i mnie niestety zawiódł na całej lini, bardzo lubię Bena Stillera i dlatego zależało mi żeby obejrzeć ten film, ale były to pieniądze wyrzucone w błoto :/ przez większość filmu siedziałam zniesmaczona i zdegustowana. Chciałam wyjść w trakcie filmu, ale zostałam dajac jeszcze szanse na rozwinięcie, końcówka a dokładniej ok. 15 ostatnich minut oraz pierwsze 5-10 minut były dobre, reszta niestety nie

ocenił(a) film na 2
wero_nika

zgadzam się całkowicie tylko kilka minut dobrych momentów w filmie...reszta nieporozumienie byłem w kinie wyszło po 30 minutach wyszło chyba z 6 ludzi....ja byłem z 4 znajomymi i ja wybrałem ten film więc tylko mnie przeklinali nie polecam :-(((

ocenił(a) film na 8
pikol0

ech, widocznie nie zrozumieliscie. to jakby ogladac straszny film nie znajac pierwowzorow. po prostu nie moze byc smiesznie, kiedy sie nie wie, o co chodzi.

ender140

Nie chodzi mi o fabułe tylko o zbyt wiele obrzydliwych i odpychających scen i tekstów...

ocenił(a) film na 8
wero_nika

no wlasnie widze, ze nie rozumiesz. to wlasnie te sceny i teksty sa zaczerpniete z innych filmow.

ender140

no to napisz na jakich filmach ben stiller sie wzorowal bo chcialabym zrozumiec