PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6531}
7,9 284 tys. ocen
7,9 10 1 283952
7,6 46 krytyków
Jak rozpętałem drugą wojnę światową
powrót do forum filmu Jak rozpętałem drugą wojnę światową

jest w pierwszej 39 najlepszych seriali na świecie bo na 40 miejscu są czterej pancerni i pies !!

ocenił(a) film na 1
Jezykoznawca

dziwne ze to wogole jest zaliczone do serialii, to przeciez pełnometrażowy film, tylko w 3 częściach.

ocenił(a) film na 7
winnie4

Tylko że wiesz nie ma topu z miniserialami tylko z serialami i filmami więc co taki dobry serial ma się zmarnować !! Napewno nie ja do tego niedopuszczę każdy film ( tv ) i ( video ) posiadający min. 500 głosów powinien być w topie a nie jest bo w topie są tylko filmy kinowe tak samo jest miniserialami każdy miniserial który ma min 100 głosów powinnien być w topie a nie jest bo są tam tylko seriale !!

z poważaniem FILMOMAN

ocenił(a) film na 7
winnie4

Tylko że wiesz nie ma topu z miniserialami tylko z serialami i filmami więc co taki dobry serial ma się zmarnować !! Napewno nie ja do tego niedopuszczę każdy film ( tv ) i ( video ) posiadający min. 500 głosów powinien być w topie a nie jest bo w topie są tylko filmy kinowe tak samo jest miniserialami każdy miniserial który ma min 100 głosów powinnien być w topie a nie jest bo są tam tylko seriale !!

z poważaniem FILMOMAN