PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539270}

Jak zostać królem

The King's Speech
2010
7,8 329 tys. ocen
7,8 10 1 328809
7,1 81 krytyków
Jak zostać królem
powrót do forum filmu Jak zostać królem

Ogladam to wlasnie.

użytkownik usunięty

makabra :x :D

użytkownik usunięty

jakos tam trwam - dzieki alkoholowi :D

użytkownik usunięty

nie no, jednak chyba sie poddam :D

użytkownik usunięty

ratuuunkuuu !!!!

użytkownik usunięty

pedal spedalony

użytkownik usunięty

no i niech sie jąka. Nie on jeden - po co o tym film krecic.

użytkownik usunięty

film bylby calkiem fajny, gdyby sie nie jąkał

użytkownik usunięty

z zapartym tchem sledze historie faceta, ktory sie jąka

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

poj...any, durnowaty, falszujacy historie film dla milosnikow jego krolewskiej mosci.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Jesteś idiotą

użytkownik usunięty
ninja_4

Jutro pani po kartkowce z matematyki powie ci synku to samo :D

użytkownik usunięty

Te twoje wypowiedzi są bardzo niejednoznaczne.

ocenił(a) film na 8

nie wiem tx7vxv kto cię strugał ale wygląda na to że zjebał robotę.Zgodzę się z ninja_4 że jesteś idiotą -pewnie słyszysz to dość często nawet od przypadkowych ludzi jak cię widzą ale warto to powtarzać żebyś nie zapomniał swojej roli jaką tu grasz.

Możesz jeszcze powtarzać to sobie przed lustrem jak posiadasz i o ile nie pęknie jak się w nim przejrzysz idioto

użytkownik usunięty
katakumby0

A skad ty sie idiotko z tym lustrem urwala :o

użytkownik usunięty
katakumby0

O qrwa ... zobaczylem wlasnie to twoje zdjecie w lustrze - juz wszystko rozumiem.

ocenił(a) film na 8

"rozumiem"-nie używaj tego słowa bo nie pasuje do ciebie.Rozumują ludzie którzy mają mózg a ty masz zapewne tam styropian i niech ktoś dorosły wytrze ci nosek bo pewnie osmarkałeś się jak to pisałeś. I jak możesz mi to zrobić to palnij sobie w łeb.Pa, trzymam kciuki

użytkownik usunięty
katakumby0

Gdyby nie twoj wyglad - palnalbym tobie w leb. Ale to byloby zbyt humanitarne. Zyj i cierp :D

p.s. tylko zabierz zdjecie, zeby samobojstwa nie wyludnily Ziemi. Z katakumb tez nie wychodz, bo nauka nie jest jeszcze na to gotowa. Teraz juz mozesz spieprzac do lekcji :D

ocenił(a) film na 8

a co ty tak z tą szkołą.problemy tam masz jakieś?a może "zły dotyk " w kibelku.OOOJ i znowu ci smarka poleciała,wołaj mamę -ale już ..no faktycznie siadam do lekcji,ale masz nosa styropianowy idioto(mogę ci tak mówić?_DZIĘKI)Ale tx coś tam coś tam(powinno być kupa)ja szkołę skończę ,pójdę na studia ,znajdę spoko pracę i założę rodzinę czyli to co większość z nas.i teraz stwierdzam fakt:TY nie jesteś jednym z nas:może i tam starzy kupią ci jakieś książki gdzie więcej będzie obrazków niż liter bo wiadomo że takie downy jak ty czytać nie potrafią(teraz ci mama pewnie pomaga-uszanowanie pani) ale na co ci one jak z piętnem szkoły specjalnej co najwyżej to możesz pajęczyny w bibliotece zrywać.Ciekawe jak to zmałpujesz. Aha daj jakaś swoją fotkę bo koleżanki nie mają ostatniego z pokemonów.Pa i pamiętaj że obiecałeś palnąć sobie w łeb.thx

użytkownik usunięty
katakumby0

Nie ruchalbym.

ocenił(a) film na 8

wielka szkoda

użytkownik usunięty
katakumby0

No, jezeli z takim zdjeciem, jak twoje nie daja bana, to jestem optymista :D

Mimo ze dziś z całego królestwa się wyśmiewa cały świat i z tej ich etyki,itp.to film jest świetny,gra aktorska Colina również warta tego Oscara.gratuluję.