poj...any, durnowaty, falszujacy historie film dla milosnikow jego krolewskiej mosci.
nie wiem tx7vxv kto cię strugał ale wygląda na to że zjebał robotę.Zgodzę się z ninja_4 że jesteś idiotą -pewnie słyszysz to dość często nawet od przypadkowych ludzi jak cię widzą ale warto to powtarzać żebyś nie zapomniał swojej roli jaką tu grasz.
Możesz jeszcze powtarzać to sobie przed lustrem jak posiadasz i o ile nie pęknie jak się w nim przejrzysz idioto
O qrwa ... zobaczylem wlasnie to twoje zdjecie w lustrze - juz wszystko rozumiem.
"rozumiem"-nie używaj tego słowa bo nie pasuje do ciebie.Rozumują ludzie którzy mają mózg a ty masz zapewne tam styropian i niech ktoś dorosły wytrze ci nosek bo pewnie osmarkałeś się jak to pisałeś. I jak możesz mi to zrobić to palnij sobie w łeb.Pa, trzymam kciuki
Gdyby nie twoj wyglad - palnalbym tobie w leb. Ale to byloby zbyt humanitarne. Zyj i cierp :D
p.s. tylko zabierz zdjecie, zeby samobojstwa nie wyludnily Ziemi. Z katakumb tez nie wychodz, bo nauka nie jest jeszcze na to gotowa. Teraz juz mozesz spieprzac do lekcji :D
a co ty tak z tą szkołą.problemy tam masz jakieś?a może "zły dotyk " w kibelku.OOOJ i znowu ci smarka poleciała,wołaj mamę -ale już ..no faktycznie siadam do lekcji,ale masz nosa styropianowy idioto(mogę ci tak mówić?_DZIĘKI)Ale tx coś tam coś tam(powinno być kupa)ja szkołę skończę ,pójdę na studia ,znajdę spoko pracę i założę rodzinę czyli to co większość z nas.i teraz stwierdzam fakt:TY nie jesteś jednym z nas:może i tam starzy kupią ci jakieś książki gdzie więcej będzie obrazków niż liter bo wiadomo że takie downy jak ty czytać nie potrafią(teraz ci mama pewnie pomaga-uszanowanie pani) ale na co ci one jak z piętnem szkoły specjalnej co najwyżej to możesz pajęczyny w bibliotece zrywać.Ciekawe jak to zmałpujesz. Aha daj jakaś swoją fotkę bo koleżanki nie mają ostatniego z pokemonów.Pa i pamiętaj że obiecałeś palnąć sobie w łeb.thx