PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539270}

Jak zostać królem

The King's Speech
2010
7,8 329 tys. ocen
7,8 10 1 328854
7,1 81 krytyków
Jak zostać królem
powrót do forum filmu Jak zostać królem

film ogladalam z kolezanką i niestety nie dotrwalysmy do konca,po 40 minutach go
wylączylysmy bojąc sie ze zasniemy..moze nie jest to moj ulubiony gatunek filmowy ale i tak
po zdobywcy tylu oscarow spodziewalam sie czegos wiecej..w tym filmie tak naprawde nic
sie nie dzialo..

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 10
elemele90

kolejny troll?

sobol1237

troll?co masz na mysli?to ze jestem idiotką bo nie podobal mi sie?zapewniem Cie ze nie jestem:) wyrazilam swoje zdanie,podobne zreszta do wiekszosci osob komentujących ten wspanialy film..

ocenił(a) film na 5
elemele90

Mnie osobiście też ten film ani trochę nie przekonał. Co w nim takiego wielkiego? Film jest nadzwyczaj nudnawy, aczkolwiek aktorzy trzymają poziom.

bobek222

tu sie zgadzam,gra aktorska na poziomie..ale widac ze nie wypada nie zachwycac sie zdobywcą oscarow;/

użytkownik usunięty
elemele90

Po prostu troll :)

ocenił(a) film na 8
elemele90

"troll?co masz na mysli?to ze jestem idiotką bo nie podobal mi sie?zapewniem Cie ze nie jestem:) "

Fajne.

ocenił(a) film na 5
elemele90

muszę powiedzieć, że lubię filmy o królach itp. Spodziewałam się czegoś lepszego. Film oglądnęłam za 4 podejściem. Colin zagrał rewelacyjnie. Natomiast sam film - no cóż.
Moja ocena 5/10

elemele90

Ja w kinie zasnąłem, gdzieś myślę w połowie. Obudziła mnie moja dziewczyna pod koniec... bo zacząłem chrapać

ocenił(a) film na 1
elemele90

Film niesłychanie nudny. To wręcz niesamowite, że ma taką ocenę. Widocznie fakt, że zdobył oskara wpływa na oceny wystawiane przez widzów. Nie oceniam gry aktorów bo sama historia przedstawiona w filmie po prostu nie nadaje się na to by o niej opowiedzieć w ciekawy sposób:) A obrażanie osób, którzy uważają ten film za nieporozumienie, jest śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. To jednak świadczy o poziomie obrażających osób, które mają się zapewne za wielkich znawców kina...