film ogladalam z kolezanką i niestety nie dotrwalysmy do konca,po 40 minutach go
wylączylysmy bojąc sie ze zasniemy..moze nie jest to moj ulubiony gatunek filmowy ale i tak
po zdobywcy tylu oscarow spodziewalam sie czegos wiecej..w tym filmie tak naprawde nic
sie nie dzialo..
troll?co masz na mysli?to ze jestem idiotką bo nie podobal mi sie?zapewniem Cie ze nie jestem:) wyrazilam swoje zdanie,podobne zreszta do wiekszosci osob komentujących ten wspanialy film..
Mnie osobiście też ten film ani trochę nie przekonał. Co w nim takiego wielkiego? Film jest nadzwyczaj nudnawy, aczkolwiek aktorzy trzymają poziom.
tu sie zgadzam,gra aktorska na poziomie..ale widac ze nie wypada nie zachwycac sie zdobywcą oscarow;/
"troll?co masz na mysli?to ze jestem idiotką bo nie podobal mi sie?zapewniem Cie ze nie jestem:) "
Fajne.
muszę powiedzieć, że lubię filmy o królach itp. Spodziewałam się czegoś lepszego. Film oglądnęłam za 4 podejściem. Colin zagrał rewelacyjnie. Natomiast sam film - no cóż.
Moja ocena 5/10
Ja w kinie zasnąłem, gdzieś myślę w połowie. Obudziła mnie moja dziewczyna pod koniec... bo zacząłem chrapać
Film niesłychanie nudny. To wręcz niesamowite, że ma taką ocenę. Widocznie fakt, że zdobył oskara wpływa na oceny wystawiane przez widzów. Nie oceniam gry aktorów bo sama historia przedstawiona w filmie po prostu nie nadaje się na to by o niej opowiedzieć w ciekawy sposób:) A obrażanie osób, którzy uważają ten film za nieporozumienie, jest śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. To jednak świadczy o poziomie obrażających osób, które mają się zapewne za wielkich znawców kina...