PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30907}

Jay i Cichy Bob kontratakują

Jay and Silent Bob Strike Back
2001
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 37635
5,5 13 krytyków
Jay i Cichy Bob kontratakują
powrót do forum filmu Jay i Cichy Bob kontratakują

DENERWUJĄ MNIE LUDZIE KTÓRZY PODSUMOWUJĄ TEN FILM I TEGO TYPU FILMY = TOTALNE DNO ALBO "PO CO WOGÓLE DAJE SIE LUDZIOM KAMERE DO RĘKI" dla mnie żałosne jest to że ludzie nie umieją odróżnić filmu, dajmy na to psychologicznego, nad którym trzeba pomysleć, i który musi być dobry żeby coś wniósł nasze życie a KOMEDIĄ typu Jay i cichy bob , chlopaczki z sąsiedztwa lub Ali Gin i tym podobne.... te filmy sa zrobione po to zeby sie pośmiac z glupoty ludzi prawde mówiąc ;] filmy sa śmieszne i zchcecia sie je ogląda.... JA prawde mówiąc jest bardziej zwolenniczką thilerów i właśnie filmów psychologicznych, ale lubie tez od czasu do czasu obejrzeć INNE filmy... które są nazywane przezemnie ŚMIESZNYMI KOMEDIAMI (== i to sa właśnie te filmy o których już wcześniej wspominałam... czasem trzeba sie tez posmiać... I POWTARZAM TE FILMY NIE SĄ ZROBIONE PO TO ZEBY ZACHWYCAŁY MĄDROŚCIAMI KTÓRE Z NICH WYPŁYWAJĄ !! wiec zastanówcie sie najpierw a potem dopiero piszcie komentarze

użytkownik usunięty
__rEsPeCt__

Dobrze piszesz!! Ale niestety takie pisanie nic nie da, przecież wiesz, zę ludzie są egoistami i tolerują tylko takie filmy jakie oni lubią, a nie dostrzegają tego, że inni mogą lubić coś innego, więc skoro im się nie podoba, to żal im pieniędzy włożonych w ten film, no bo za nie można byłoby zrobić coś co oni lubią....