PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30907}

Jay i Cichy Bob kontratakują

Jay and Silent Bob Strike Back
2001
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 37635
5,5 13 krytyków
Jay i Cichy Bob kontratakują
powrót do forum filmu Jay i Cichy Bob kontratakują

Jestem skatem. Lubię hiphop (chyba wiecie co to ;).
Jedno z moich hobby jest oglądanie zabawnych, bulwersujących, śmiesznych (nigdy śmierdzących) parodii - komedii. To moja pasja.
Otóż iż lubię się pośmiać, uważam ten film jako jeden z najzajebistsz**ych filmów pod słońcem. Postacie Jaya i Cichego Boba są tak dobrze zagrane, że ten film oglądałem chyba ze sto razy. Po za udanami postaciami, jest też wypasiony slang jakiego używają ci panowie. Film jest naj-wypas, najlepszy. Do grona takich filmów można tylko zaliczyć serię Strasznego Filmu, czy parodie Wayansow typu Chłopaczki z sąsiedztwa, czy Bez Czucia.

Film gorąco polecam każdemu kto chce się wyluzować, ale uwaga: ci co nie lubią przeklinać i nie lubią jak ktoś to robi - proszę NIE OGLĄDAĆ tego filmu!!!!!!!!!!!!!!

Tylko dla prawdziwych SLANGOWCÓW i HIPHOPOWCÓW!!!!

Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wystawiam mu 10 na 10, a wystawiłbym ponad 10, bo film jest bezcziarski!!!!!!!!! Nie ma sobie równych, śmieje się za każdym razem - nie myślcie że jestem takim stukniętym kolesiem jak Jay!! :))))))

Oczekuje na wiecej takich postow!!!!!

Wszyscy slangowcy, rapowcy & komediowcy 3majcie sie razem (2g4)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!