PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30907}

Jay i Cichy Bob kontratakują

Jay and Silent Bob Strike Back
2001
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 37635
5,5 13 krytyków
Jay i Cichy Bob kontratakują
powrót do forum filmu Jay i Cichy Bob kontratakują

Loodzie jak wy mozecie coś takiego akceptować ten film to jeden wielki spis najwymyślniejszych bluzg!!

LadyCroft_2

eh.......
.....jakież to denne,prawda.....szkoda słów............

Selma

to uwalnia od myslenia
takie filmy uwalniają od myslenia:) ..poza tym wole chwycić się za Jaya i Silent Boba zamiast American Pie czy Scary Movie. Poza tym same postaci są fajne, i w rzeczywistosci i na prawde. Dzieki jayowi i cichemu bobowi polubiłem takiego afflecka, którego kiedyś po prostu nie trawiłem. jason biggs jeździł kiedyś na deskorolce i calkiem nieźle mu to wychodziło, kevin smith bawi się z komiksami.. takie rzeczy lubię, więc i film mi przypadł do gustu, chpć denny, żałosny i wylgarny - podoba mi się dzieki ludziom którzy go robili:) ..tam gra przecież Mark Hamill (Luke S.) i Carrie Fisher (Leia)! w Szczurach z supermarketu jest Stan Lee (autor spidermana). Kevin Smith ma wtyki wszedzie, ja gościa cenię.

core

Akurat
do tych osób,które wymieniłeś nic nie mam a Carrie bardzo lubię

Selma

ale..
ja nie zakładałem nawet, ze masz coś do tych osób:) ..tylko chciałem powiedzieć, ze można film lubieć za różne czynniki i to ze dodałbym (choć tego nie zrobiłem:P) film do ulubionych, nie znaczy ze podoba mi się jego głupota i wulgaryzmy:)

core

Cenię ludzi
którzy otwarcie przyznają się do tego,że czasem lubią sobie obejrzeć coś co nie zmusza do myślenia.Nie są tak fałszywi jak różne dziwne ,zarozumiałe gówniary tutaj:))) haha,pozdrówka dla Wiedzmy,Twoja kolej;)

Selma

witch
masz na myśli Witch?:D ..zajrzałem na jej stronę, mądrze mówi.. i mądrze pisze:)
fakt, dobrze się jest przyznać:D ..więc przyznam się jeszcze, ze lubie krwawe jatki w stylu piątku trzynastego - film uważam za kultowy:) ..ale to juz zupełnie inna historia. Na temat The Hours tez mogę mówić:)
...ale dziwne uczucie mnie ogarnia gdy widzę opisy typu "Lubię tylko ambitne filmy" - od razu mam wrazenie, że gdy poprę głupi film, dostanę ocenę na minus. Ale prawda, bo gdyby ktoś poparł American Pie i nie uzasadnił tego w żaden sposób (czyt."zajebisty film, trzeba sie zjarać z ziomkami i iść do kina, kozak, full wypas!") - to ja bym dał minus tej osobie:( ale cóż.. są ludzie i ludzie:)

core

Ależ skąd!!!
Nie o niej mówię.Niewazne:) Masz rację,mąddrze piszesz.A na tę przemądrzałą gówniarę jeszcze się natkniesz,zapewniam;)

Selma

ja?
a ja mówiłem, że mądrze mówi Witch, gdzieś w tyle komentarzy:) ..ma mądry opis na swojej stronce:) ..no ale dobrze, to też nieważne. a przemądrzała gówniara? ciekawe, nie moge się doczekać:)
a tak apropos jej, gówniara ma ile latek wg ciebie?:D

core

Nie mówię
O Witch,jest OK.I dajmy juz spokój,zobaczysz,że tamta sama wyjdzie bo jest wredna z natury i nie wytrzyma.ha

Selma

oks:)
ok, nie przynudzam już:) ..bedę czekał, choć nie wiem gdzie mnie dopadnie:P dziekuje za rozmowe:))

core

:-)))
Ja także dziękuję:) (nie dość że szczery to jeszcze kulturalny!aj..;))

Selma

...
zawstydziłaś mnie:) ..brak mi słów:) ee... :)

Selma

kliknij wstecz
w tyle jest jeszcze komentarz BUCa:) ..wlasnie przeczytałem i doszedłem do wniosku, ze moj komentarz tylko powiela jego słowa. dlatego odsyłam, jeśli nie czytałaś:) ..pozdrawiam!

core

Czyli
jest więcej niezakłamanych ludzi co tylko mnie cieszy:) również pozdrawiam:)