PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30907}

Jay i Cichy Bob kontratakują

Jay and Silent Bob Strike Back
2001
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 37635
5,5 13 krytyków
Jay i Cichy Bob kontratakują
powrót do forum filmu Jay i Cichy Bob kontratakują

hłe hłe:)

użytkownik usunięty

Lubię te ześwirowane postacie:) Pozytywnie na mnie wpływają. Podoba mi się że są oni w kilku filmach:) Uwielbiam ich komentarze i gatki szmatki:)) Przezabawni:)

użytkownik usunięty

only dadys smoking pipes we smoke the blant we smoke the blants...
wydaje mi sie mimo wszystko ze od dogmy sa juz za bardzo "wyeksponowanymi" postaciami. w 3 wczesniejszych mieli tylko epizodziki i bylo zajebiscie :) ale poczatek j&sb s b i piosenka jaya wymiata :D

ocenił(a) film na 6

jay song
mother mother fuck mother mother fuck, fuck fuck fuck smoking weed smoking weed doing cock drinking beers drinking beers beers beers only dadys smoke the pipe we smoke the blants we smoke the blants rolling blants and smoke it ;) ... put that shit in my hand if that money doesnt show then u own me own me own (sorry za ewentooalne bledy ;) ))

użytkownik usunięty

chyba...
...jeszcze raz sobie to oglądnę. Fakt czasami ich żarty są na poziomie depresyjnym (poniżej poziomu morza) ale.mi tam się podobają i po prsotu sa rewelacyjni...hehe. No może rzeczywiście lepiej jest jak występują w epizodach....nie ma wtedy tej przesady...i jest co pamiętać:)))

ocenił(a) film na 6

inna piosenka
wlasnie. w clerks zreszta tez byla genialna piosenka wykonywana przez znajomego jaya z rosji... your love 2 me is like a truck, do u want 2 make some fuck... ;) czy jakos tak, nie pamietam juz dokladnie... ale motyw jest taki ze w nastepnych sie przewijala, glownie tylko jako motyw muzyczny ale wydaje mi sie tez ze w w pogoni za amy byl tez ktos z t-shirtem zespolu kolesia ;) tak czy siak filmy sa nie przecietne ;)
a co do pamieciowych akcji to prze!zabawny imho byl taniec jaya i boba przed sklepem :) gdy postawili sobie kaseciaka i zaczeli bouncowac (lol) :D

użytkownik usunięty
woo

ahahha
Taniec powiadasz....heheheheheheheh..nie no co ty....Jay i Cichy Bob rules normalnie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))00