Witam! Czy ktoś posiada bądź orientuje się skąd można pobrać napisy do tego filmu? Z góry dziękuję
Napisy są w trakcie tłumaczenia przez Grupa Hatak na napisy24, wersje angielską napisów można znaleźć na podnapisi ;]
Mam nadzieję, że szybko przetłumaczą napisy do tego filmu.. nie mogę się doczekać, aby go obejrzeć! a film ściągnęłam ze stronki thepiratebay :)
a nikt inny nie tłumaczy?? bo GH ma tyle seriali na głowie, że zanim przetłumaczą to minie sporo czasu......
No cóż, ja w szkole miała niemiecki od zawsze, w szkole średniej dodatkowo doszedł mi francuski. A na studiach kontynuacja niemieckiego. Gdybym nie chodziła na kurs angielskiego, to nie miałabym skąd się nauczyć tego języka. Więc to nie jest wcale takie oczywiste... jak w szkole ma się inny język, to nic się nie poradzi; a nie wszyscy mają pieniądze, żeby uczyć się dodatkowo... tym bardziej, że ceny coraz wyższe, a płace bez zmian..
A mimo to, że umiem angielski w stopniu zaawansowanym, to nie potrafię wszystkiego wyłapać ze słuchu.. wolę się więc wspierać napisami. :)