PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571418}

Jeden dzień

One Day
2011
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 170693
6,0 21 krytyków
Jeden dzień
powrót do forum filmu Jeden dzień

Napisy

ocenił(a) film na 8

Witam! Czy ktoś posiada bądź orientuje się skąd można pobrać napisy do tego filmu? Z góry dziękuję

ocenił(a) film na 10
Adzia_6

może napiprojekt? a skąd ściągnęłąś film??

ocenił(a) film na 9
Adzia_6

w napi nie ma;] również poszukuję, nigdzie nie mogę znaleźć....

ocenił(a) film na 7
cristalek

Napisy są w trakcie tłumaczenia przez Grupa Hatak na napisy24, wersje angielską napisów można znaleźć na podnapisi ;]

ocenił(a) film na 8
adolek17pl

Mam nadzieję, że szybko przetłumaczą napisy do tego filmu.. nie mogę się doczekać, aby go obejrzeć! a film ściągnęłam ze stronki thepiratebay :)

ocenił(a) film na 8
adolek17pl

a nikt inny nie tłumaczy?? bo GH ma tyle seriali na głowie, że zanim przetłumaczą to minie sporo czasu......

zolza90

proszę też o jakis link do pobrania, szukam tych napisów juz 10dni :( :( :(

Adzia_6

W XXI wieku nie znać angielskiego ? To wstyd, przecież to podstawa i standard obecnie.

jamesdawid

Za komentarz "Lubie to" :D

sewas11

to nie facebook :)

jamesdawid

i po co te komentarze, nie lepiej napisać nie wiem :)

ocenił(a) film na 8
jamesdawid

No cóż, ja w szkole miała niemiecki od zawsze, w szkole średniej dodatkowo doszedł mi francuski. A na studiach kontynuacja niemieckiego. Gdybym nie chodziła na kurs angielskiego, to nie miałabym skąd się nauczyć tego języka. Więc to nie jest wcale takie oczywiste... jak w szkole ma się inny język, to nic się nie poradzi; a nie wszyscy mają pieniądze, żeby uczyć się dodatkowo... tym bardziej, że ceny coraz wyższe, a płace bez zmian..
A mimo to, że umiem angielski w stopniu zaawansowanym, to nie potrafię wszystkiego wyłapać ze słuchu.. wolę się więc wspierać napisami. :)

zolza90

właśnie o tym pisałem :)

ocenił(a) film na 10
zolza90

zawsze można ściągnąć napisy angielskie ;)