PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84070
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

Film posiada kilka mądrości które warto zapamiętać z filmu lecz ogólnie film mnie rozczarował.Z całym szacunkiem dla J.Roberts film jest taki...nierealny i myśle,że to do niego zniechęca.Muzyka i świetna gra aktorska pomogła mi przebrnąć to napisów końcowych:)

ocenił(a) film na 3
karena

Popieram, choć aktorstwo jak dla mnie też nie rewelka, ale mądrości są, to fakt. szczególnie ta że jak w związku się nie układa to nie ma co czekać i życia marnować aż się ułoży. Głębia którą nie każdy zgłębi, he he.

karena

Co jest w tym filmie nierealnego? Mam wrażenie, że dla większości ludzi nierealne jest samo to, że TAK można. Ale dlaczego? Wiecie, jak wielu jest odważnych ludzi na tym świecie? Jak wielu jest ludzi nieszczęśliwych? I część z nich naprawdę decyduje się coś zmienić.

iwonka_sl

Tak już jest,że filmy odbieramy troszke na tle swoim własnych przeżyć i z doświadczenia wiem iż nie zawsze tak pięknie się układa i nie jest to kwestia odwagi.Po prostu tak odebrałam ten film i taka jest moja opinia na jego temat i nikt zgadzać się z nią nie musi...