PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84070
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

Bardem

ocenił(a) film na 5

Przez ponad półtorej godziny czekałam na pojawienie się Javiera Bardem, żeby potem tylko żałować straconego czasu. Film bardzo łatwy w odbiorze,
chociaż... czy ktoś do końca rozumie, dlaczego Liz czuła się nieszczęśliwa?

ocenił(a) film na 6
deadrys

Brak porzadnego seksu.... :D
Ja dałam 6, tylko i wyłacznie ze względu na piękne krajobrazy i klimacik tych wszystkich miejsc. Starałam się nie zwracać uwagi na aktorkę, ktora gra główna role i skupialam się na tych miłych dla oczu widokach...

slizu

Tak, widoki były przepiękne, pewnie dlatego pomimo niezbyt dobrych not zdecydowałam się obejrzeć. No i dla Javiera Barema :)

deadrys

Musiałam się odezwać. Bo ja też niecierpliwie wyczekiwałam aż w końcu pojawi się Bardem :)
A co do Liz... była nieszczęśliwa bo nie umiała odnaleźć siebie, szczęścia...

ocenił(a) film na 6
joka_2

i ja na to czekałam, myśląc, że będzie to nagroda, za oglądanie Roberts w roli głównej... ;)

ocenił(a) film na 7
joka_2

Film na początku niezbyt ciekawy, ale później jest już ok - również czekałam na moment, w którym pojawi się Felipe (grany przez Javiera Bardema), ogólnie to film ten zasługuje na 6-7/10 m.in: za ładny krajobraz i za pokazanie niesamowitej, pełnej miłości relacji Felipe'a z synem... to jak mówił do niego "skarbie" i okazywał mu uczucia było czymś co wywołało u mnie uśmiech; naprawdę takie relacje są do pozazdroszczenia ;))

deadrys

Miałam to samo :) Spodziewałam się go w ogóle we Włoszech i gdy Liz zmieniła swoją lokalizację na Indie, myślałam nawet, że go przegapiłam.