PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84073
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

Nie sądziłem że spodoba się to 20-sto letniemu chłopakowi ...jednak się zdziwiłem...
Daje do myślenia....

ocenił(a) film na 9
qwerty123321

Ja z kolei nie sądziłam, że jako 20latka odnajdę w tej wykreowanej postaci ułamek siebie, może to tysięczna cześć ale sytuacja całkowitego braku "apetytu" na życie jest mi bliska... Podziwiam postawę głównej bohaterki i jej skok na głęboką wodę. Niestety nie każdemu jest dane odnaleźć siebie w życiu codziennym.

anglistka16

Nie wiem czy głównym celem tego filmu było uświadomienie mi, ze jestem nieszczęśliwa, bo jeżeli tak, to właśnie się tak stało.
Właściwie cały problem polegał na tym, że zrozumiałam, że wcale nie jestem tak zadowolona z całego życia i z tego co robię, a właściwie z niczego nie jestem zadowolona.

A wracając do filmu. Wyjątkowym plusem jest ta przesłodzona fabuła, piękne widoki, muzyka i dobre aktorstwo. Minusem niestety dla mnie jest długość tego filmu. Film się ciągnął, uważam, ze gdyby był o chociaż pół godziny krótszy zyskałby w moich oczach. Czyli wyszło mi, że powinnam dać 8. I taką ocenę wystawię.

Anka_53

Nie tylko ty sobie to uświadomiłaś ...jest nas dwoje.

ocenił(a) film na 6
qwerty123321

i znalazła sie trzecia .