PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84073
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

i się doczekałam. Moje odczucia? Nudno, długo, nieporywająco.

5/10.

vanilla_sky85

no trochę faktycznie przydługo, ale generalnie nie był taki zły :)

vanilla_sky85

zgadzam się.. identyczne odczucia.. jak dla mnie fatalny.. płytki.. cała sala huczała.. straciłam 15 zł:|

krotka

Widzę że same kobiety komentują ;) Na filmie byłem i nie będę komentował.Już nigdy nie pójdę na żadne komedie romantyczne. Basta!

bisban

heh.. swoją drogą na moim seansie było kilku mężczyzn.. przyszli ze swoimi wybrankami.. i hmm.. większość wychodziła zaspana:P fakt, to zbrodnia zabrać faceta na ten film.. ehh.. pozdrowienia ludki:)

bisban

nie wydaje mi się, żeby to była komedia romantyczna! :)

Vickynella

bo nie była to komedia romantyczna :)

__Madzia__

hmm... może mam inny punkt widzenia filmów xD

ocenił(a) film na 4
bisban

Ja dziś byłam w kinie i widzowie reagowali żywo na ów obraz. ;) W sensie pozytywnym. ;) P.S. Ja ziewałam tylko na hinduskich medytacjach.;P

Tamit

ja obudziłam się dopiero z pojawieniem się Javiera B. ;*

Vickynella

Hehe fakt, Javier jest mmmm :D Żadne z niego ciacho, ale ma coś w sobie :) Ja byłam na seansie z mężem i tak jak zazwyczaj podobają mu się nawet babskie filmy tak tym razem również nie zrobił na Nim wrażenia :)

ocenił(a) film na 7
vanilla_sky85

Jestem facet i jak dla mnie film nie był płytki bo poruszał baardzo wiele aspektów filozoficznych na których opiera się szczęście człowieka, no tu akurat owej kobiety i pewnie nie jednej. Z tej strony film jest dużo ciekawszy :>

vanilla_sky85

Mam takie same wrażenia. Jednak zdjęcia to trzeba przyznać mistrzostwo. No ale co Richardson to Richardson, nie zawodzi. ;)