PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84070
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

Czytajac ta cudowna ksiazke, wiedzialam ,ze powstanie za rok czy dwa film z Julia Roberts w roli glownej. To tyle tak na prawde ile wiedzialam o filmie. Konczac ksiazke, w chwili gdy poznala swojego Brazylijczyka, bylam pewna ,ze zagra go Javier Bardem. Poprostu bylam tego pewna. A wy wyobrazacie sobie kogos innego grajacego postac Liz? Ja osobiscie nie wiedzialam kogo wybrac. Znaczy czytajac ksiazke, nawet nie moglam sobie wyobrazic jak Julia ja zagra, ale jej mozna zaufac w tym temacie... ;)

ocenił(a) film na 8
nati_dem

Najpierw dowiedziałam się o filmie - potem o książce. Czytając ją miałam więc przed oczami Julię. I jestem pewna, że to będzie hit. Wiem, że trailer to mało ale ogladając go utwierdzilam się w fakcie że Julia jest idealna do tej roli.

ocenił(a) film na 6
palafka

Mi Julia Roberts w ogóle nie pasuje do tej roli, może dlatego że za nią nie przepadam, a książka świetna :)

nati_dem

Ale jaka to książka? Taki sam tytuł? Ogólna fabuła? Może mi ktoś to napisać,bo szukałam,ale niczego fajnego nie znalazłam ;))
Aha, i jaki ma związek z New Age,którego nie cierpię.. ;))

ocenił(a) film na 8
aliccce

Książka super! Widziałam trailer i Julia Roberts bardzo mi pasuje do tej roli :)