PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84073
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

tak po prostu...
nic skomplikowanego, nad czym trzeba sie dlugo zastanawiac, ale tez nie banalne. Ktos napisal wczesniej, ze o kobiecie, ktora nie wie czego chce w zyciu.. Ale z nim cos zrobila, kupila bilet i pojechala w swiat.

Jak dla mnie film, przy ktorym mozna sie zastanowic troche nad soba, motywujacy do dzialania, a nie siedzenia w domu.

"If you don't like where you are, change it! You're not a tree. " :) idealny cytat do tego filmu.
polecam :)

ocenił(a) film na 7
Karinn

podpisuje się pod powyższym komentarzem. Film przyjemnie się ogląda i nie jest banalny przez 90% jego trwania. Banalna jest tylko końcówka. Dziewczyna szukała oświecenia (była blisko), a znalazła kolejnego bolca. W moich oczach pozostał niedosyt. Mimo to 8/10

ocenił(a) film na 8
Karinn

Widziałam wczoraj ...i nie żałuję! Film nigdy nie odda tego, co ksiażka, ale nawet znając zakończenie historii, ekranizację oglądałam z przyjemnością. Może nie jest ona perfekcyjna, ale na pewno warto spędzić te dwie godzinki w kinie.Zwyczajnie popatrzeć na różne kultury, posłuchać różnych języków i inteligentnych dialogów. Pośmiać się, zastanowić nad związkami damsko-męskimi i połudzić, że nie tylko w filmach życie pisze dla współczesnych kobiet happy end. Film działa na wiele zmysłów i zapada w pamięć. Polecam!