Być może, co nie zmienia faktu, że jesteś niezrównoważony emocjonalnie i powinieneś się leczyć zanim znowu ktoś ci zrobi krzywdę, ofiaro "złego dotyku"...
hahaha ale beka z cb smieszny typku ;pp nie pozwole zeby ktos pieska obrazał takze uwazaj jo bo morzemy sie spotkac w realu i zlbaczymy czy taki chop do przodu bedziesz ;ppppp
a i nie ''byc moze'' tylko na pewno to była Łajeczka Jakucka, bo co jak co ale na Pieskach to ja sie znam perfecto i wez mi nie podskakuj bo zaraz moge zmienic ton
Najpierw naucz się pisać bez błędów elokwencie...
ps
Ale masz zje*anego ryja... Od razu widać, że nie masz dziewczyny i jesteś zwykłym oszołomem wyżywającym się na forach. Ja jeden post, ty od razu trzy...
sluchaj frajerku ja mam wielkie powodzenie zarównoi wsrod dziewczat jak i chłopaków (no cóż nie karzdy moze byc tak przystojny jak ja hehe) a ty co zazdroscisz mi urody i wjezdzasz bo argumentów brak? ojoj ale mi przykro. słuchaj ja tyle lasek bzyknołem co ty przez całe zycie nie osiagniesz hehe w koncu ma sie ten urok osobisty i intelekt ;))) :PPP powoiedz wprost ze zazdroscisz mi urody frajerku ;pppp
Mógłbym się zapytać czym się objawia ten twój intelekt, bo na pewno nie pisownią słowa każdy (vide: 'karzdy')...
Mógłbym zapytać gdzie teraz masz te wszystkie laski i... tych chłopaków, co to tak na ciebie lecą, małolacie...
Mógłbym zakończyć tę dyskusję mówiąc , że jesteś zerem...
...ale napiszę na odchodne tylko tyle:
...IDŹ W POKOJU NIESZCZĘŚNIKU...
wal sie frajerku :PPPP
zazdroscisz mi wszystkiego bo jestem czlowiekiem sukcesu a ty nic nie osiagnołes :PPP
hihihihi zwała z cb ;ppp
''tu sie zgina dziub pingwina'' :PPP