PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=841205}
3,6 4,6 tys. ocen
3,6 10 1 4620
1,9 10 krytyków
#Jestem M. Misfit
powrót do forum filmu #Jestem M. Misfit

...żadnego z występującym w nim aktorów, smignął mi tylko Karolak ale chyba jakiś drugi trzeci planów.

ocenił(a) film na 1
nillvo

Z osób, które powszechnie się kojarzy w obsadzie jest wspomniany przez Ciebie Karolak, ale również Marcin Wójcik z kabaretu Ani Mru Mru oraz Agnieszka Radwańska. calutka reszta to youtuberzy, tiktokerzy, blogerzy i tym podobne twory. ale jak się przekonałem - bardzo znani. zrobiłem na ten temat materiał - link poniżej.

https://youtu.be/da61iO7xtd0

Było dla mnie wielkim zaskoczeniem, że właśnie ci influenserzy, o których wiele osób może powiedzieć, że ich w ogóle nie kojarzy, posiadają mimo to potężne zasięgi. tylko są "z innej planety". w swoich kręgach to bardzo rozpoznawalne twarze, idole.

Maciej_Karwowski

Nie wiem jak można mieć za idola jakiegoś człowieka który coś pitoli do kamery albo wrzuca jakieś fotki na instagramie...komu współczuć jemu czy Tym którzy tracą swój czas żeby to oglądać? Czym oni się będą zajmować za 5 albo 10 lat? Niczym, tak jak i teraz :D

ocenił(a) film na 3
Maciej_Karwowski

Hm.. Pytałem nastoletniego syna i nie zna tych ludzi co tam występują, a w you tubach siedzi mocno. Widocznie nie jest targetem tego filmu.

lornemalwo

ja swoojego też pytałem, ma 15 lat - znał słabo dwie osoby, ale oglądał je ok. 3 lata temu. Więc prawdopodobnie ich fani mają 12 i mniej lat.

ocenił(a) film na 5
erK

Byłem w kinie i zdecydowana większość osób to były dziewczyny tak na oko właśnie 12 lat.Nie znam się ale bardzo młode były na pewno :D Trochę ojców było ale nikogo w moim wieku - 25 lat.