PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643593}
6,6 82 tys. ocen
6,6 10 1 81507
3,0 8 krytyków
Jeszcze większe dzieci
powrót do forum filmu Jeszcze większe dzieci

Poprzednia część miała jeszcze jakieś pozytywne przesłanie (przyjaźń, rodzina itp), było trochę chamskiego humoru, ale miało to jakieś uzasadnienie w scenariuszu, a tutaj - szczanie, pierdzenie, bekanie, rzyganie i bicie ludzi, zwykłe chamstwo dla chamstwa - kogo to śmieszy?
Poprzednia część świetnie zarobiła i dlatego poszli w kontynuację, ale to już nawet nie jest odcinanie kuponów, to jest jakaś kompletna degrengolada, z poziomu luźnej komedii zeszli na poziom niedorozwoja z gimnazjum, ewentualnie czarnej biedoty ze slumsów.

ocenił(a) film na 9
Bodzepor

Dla mnie w kategorii komedia ocena 9 dawno tak się nie uśmiałem. Mówisz że nie ma przesłania, ale moim zdaniem Ty ich nie umiałeś wyłapać. A mówiąc że chamstwo dla chamstwa sam zaliczasz się do tego grona.

ocenił(a) film na 3
kodrzak

Czego ty się naćpałeś się, gimbie?0_o

ocenił(a) film na 9
Bodzepor

Widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu jeśli od razu uważasz kogoś za gimba

ocenił(a) film na 3
kodrzak

Gimbem się urodziłeś i gimbem umrzesz, gimbie.:P

ocenił(a) film na 1
Bodzepor

Musze się zgodzić. Jest to typowy chamerykański humor (nie obrażając amerykanów). Typowe i bez smaku z wyolbrzymieniem.

ocenił(a) film na 3
Z_W

Najbardziej mnie rozwalił fakt, że ten film ma zyski porównywalne z pierwszą częścią, czyli trzecia część jest jak w banku. Strach pomyśleć, o czym to będzie, skoro tutaj żartem najwyższych lotów było znęcanie się nad naćpanym debilem, szczający jeleń i bekanie w akompaniamencie srania w gacie? Idiokracja na całego.

ocenił(a) film na 8
Bodzepor

Obejrzałam i mi się podobał. Nie przesadzajmy to tylko film. Przyjemny i lekki. Bystry człowiek odnajdzie przesłanie. Nie zawsze ma się ochotę na pouczający film z nie wiadomo jakim przesłaniem.

ocenił(a) film na 3
MySecretLifeLove

No pewnie, np. ten jeleń szczający na Sandlera to była alegoria agresji Chin na Tybet.
Był kiedyś taki odcinek South Parku, w którym chłopaki celowo napisali chamską i obrzydliwą książkę, a rozmaici ,,bystrzy" ludzikowie wymyślali, że książka ma rozmaite przesłania, heheheh.

ocenił(a) film na 8
Bodzepor

czepiasz się jelenia jakby była to najistotniejsza postać w filmie skoro twoją uwagę zwrócił tylko nieszczęsny jeleń to świadczy tylko o twoim poziomie. Dla twojej wiedzy FILM NIE BYŁ O JELENIU !

ocenił(a) film na 3
MySecretLifeLove

Tak, tak, ja wiem, w tym filmie roiło się od alegorii i ukrytych przesłań. Niestety człowiek na moim poziomie w żałosnym ,,żarcie" o pierdzeniu widzi tylko żałosny ,,żart" o pierdzeniu, a nie np. alegorię upadku muru berlińskiego.
Wielka spina nic tu nie pomoże, musisz to zaakceptować i żyć dalej.:>

ocenił(a) film na 3
Bodzepor

Nie ma wątpliwości 2 cześć jest gorsza. To co było mocna strona 1 cześci, w 2 zawiodło. Jeśli chodzi o zarzut ze pierdenie bekanie itd, w tego typu komediach to ostatnio norma, jeleń na poczatku nie wiadomo skąd i po co.. choć wrócił w jednej z ostatnich scen :P
A że nota za wysoka? Nie ma co sie spinać, spadnie. Przecież wiadomo że po ten film obejrza najpierw fani 1 cześci i osoby co lubią produkcje Sandlera, (wiec dają lepsze oceny). Ja tez się do takich zaliczam/zaliczałem, sam nie wiem, kiedys jego filmy lubiłem ostatnio mu nie idzie.
Dopiero póżniej ktos przypadkowo trafi na film i zaczną zadać gorsze noty.

ocenił(a) film na 3
Xysiek

Gdybym nie lubił głupot, które on produkuje, to bym tego nie oglądał, ale ten film to jest po prostu pukanie w dno od spodu.