PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643593}
6,6 82 tys. ocen
6,6 10 1 81507
3,0 8 krytyków
Jeszcze większe dzieci
powrót do forum filmu Jeszcze większe dzieci

Nie wiem jak u was, ale u mnie w kinie przez 80% filmu cała sala płakała ze śmiechu, może tutaj mieszkają jacyś dziwni ludzie... nie wiem... fakt faktem humor szczeniacki ale idzie sie naprawde pośmiać.

ocenił(a) film na 9
Ludacris

widzisz, jest spora grupa osób na filmwebie, która za wszelką cenę próbuje udawać "wielkich znawców" i takie gówna to nie dla nich

ocenił(a) film na 10
Ludacris

Byłem w kinie w dniu premiery i nie żałuję, naprawdę dobry humor, jedynka trochę lepsza ale ta część też trzyma poziom

Ludacris

Ja się świetnie bawiłem w kinie. Co z tego że humor był prostacki, skoro spełniał swoje zadanie? Śmiałem się od samego początku, a zatem z czystym sumieniem mogę stwierdzic, że film spełnił swoje zadanie.

ocenił(a) film na 9
Maniek2008

...a jaka ma być komedia?... a może jest jakaś regułka "humoru" która wytycza nam drogę inteligętnego żartu ? Więc żeby się pośmiać to gagi , żarty , sceny w komediach takie muszą być : proste , przyjemne , czasem świńskie i czasem ... głupie i głupsze !!! :)

ocenił(a) film na 10
Ludacris

ja za inteligentną się uważam, a też płakałam ze śmiechu, prosty, trochę świński, ale genialny humor :D

Ludacris

Bo chyba po to poszliśmy do kina, prawda? Żeby się odprężyć i pośmiać. Bo Sandler ma to do siebie, że poza tym iż jest "Ugly" jest po prostu czarującym komikiem.;d

Ludacris

film typowy na amerykanski rynek, kojarzy mi sie z "family guy" duzo wszystkiego na raz, ale o niczym...zasmialam sie kilka razy - jak na kontynuacje przystalo slabizna...

potente

ludzie krytykują bo sporo ludzi przesiaduje calymi dniami na necie z tzw. grupy analizatorow, to sa osoby ze scislymi umysłami z upośledzonymi możliwościami towarzyskimi przez zbyt duże analizowanie i taki ma 150 myśli przed podejściem do dziewczyny itd. itd. ale tez ma ciagla analizę nawet podczas rozrywki wiec takie opinie

Sansui

a do jakiej grupy ty sie zaliczasz? piszesz analize grupy analizatorow.......

ocenił(a) film na 5
Ludacris

fajny film poprostu pierwsza czesc byla super mialem polewke :)

ocenił(a) film na 1
Ludacris

nie jestem "INTELIGENTEM", nie nie próbuję udawać "WIELKIEGO ZNAWCĘ", ni nim nie jestem, a jednak film (jeden i drugi) uważam za WIELKIE GÓWNO - bo nic śmiesznego w tym nie ma - a jeśli w kinie się śmiali, to pewnie byli po nie jednym, albo była to zgraja nastolatków - btw NASTOLATKIEM też nie jestem, więc może tu tkwi haczy ;)

forysek

tez nie nalezy do grupy nastolatkow, a jednak sie smialam troche mniej niz na 1 czesci, ale coz...nie wszyscy potrafia wrzucic na luz i smiac sie z glupot.. moze juz jestes w tym wieku , gdzie zawsze cos nie pasuje - moze w tym tkwi" haczyk"?

ocenił(a) film na 1
potente

no tak, nie trzeba być nastolatkiem żeby lubić to, co oni - nazbyt pochopnie uogólniłem

ocenił(a) film na 5
potente

Po obejrzeniu pierwszej części byłem kompletnie zaskoczony tak dobrą komedią,można rzec że była robiona idealnie pod mój humor,lecz w drugiej części niestety nic nie znalazłem dla siebie.Owszem można było się pośmiać z paru szczegółów ale wydaje mi się ze trochę zawiedli.. Liczyłem na coś lepszego i czuje wielki niedosyt . Na pewno wrócę do pierwszej części , a do drugiej? niekoniecznie.Pozdrawiam

Ludacris

Mnie film strasznie rozbawil. Caly czas trzymal odpowiedni poziom. Chociaz szczegolnie rozwalila mnie scena, kiedy ten ze zlamana noga jest podnoszony przez tego chlopaka, ktory mu dokuczal, nawiazanie do Gry o Tron i Hodora - swietnie zrobione!