PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643593}
6,6 82 tys. ocen
6,6 10 1 81507
3,0 8 krytyków
Jeszcze większe dzieci
powrót do forum filmu Jeszcze większe dzieci

Film genialny nie rozumiem ludzi co pisza takie brednie ! naprawde film super cala sala sie
smiała i sikała w gacie . pierwszy raz widziałęm zeby tyle osób co 2 minuty sie smiała
naprawde polecam . Ludzie ktozy tak zle oceniaja film albo nie byli albo maja jakeis problemy
ze sobą . rozumiem ze kazdy ma inne poczucie humoru ale to nie mozliwe zeby cala sala miala
taki sam humor co ja . Ludzie nie sluchajcie tych bzdur film naprawde genialny ludzie
wychodzac z sali szeptali do siebie ze super , genialny , lepszego nie widzieli . moim zdaniem
100 x lepszy od jedynki . jaja pierwsza klasa naprawde ! sprawdzcie ze na kazdy film co jest na
tym forum znajda sie ludzie co pisza te same brednie ! A ja naprawde prosto z serca wam
powiem genialny i polecam . na dowód tego ze mowie prawde sprawdzcie kiedy zalozylem
konto . przed momentem dlatego ze nie moglem patrzec na to co ludziw wypisuja o naprawde
dobrym i strasznie zabawnym filmie . sceny i zarty są naprawde genialne . POLECAM
POLECAM POLECAM !!! A tymi co tak pisza nie przejmujcie sie tylko idzcie do kina i piszcie tak
jak uwazacie a jestem pewien ze bedziecie uwazac tak jak ja i cała sala kinowa w ktorej bylem
a zapelniona była po brzegi . Milego seansu :)

ocenił(a) film na 8
Super_3

Masz racje film fajny lepszy od 1 czesci. Jak ktos pisze zw to gniot to nie wiem po co szedl do kina takie filmy albo sie lubi albo nie:-) w zapowiedziach bylo widac czego moznasie spodziewac. Pozdrowionka

blazejchojnacki

Witam,muszę się zgodzić ,że komedia jest rewelacyjna dawno się tak nie uśmiałem. Chyba już dawno nie było tak dobrej komedii żeby cała sala się śmiała prawie cały czas.Jak ktoś uważa ,ze film jest denny to widocznie nie ma poczucia humoru :) Najlepszy był kierowca autobusu z którego było najwięcej śmiechu.Ogólnie oceniam film 9/10 może nie jest to arcydzieło ale potrafi naprawdę rozbawić :)

Pawelos16_2

Zgadzam się z Wami, film świetny, mnie szczęka od śmiechu bolała, a ludzie w kinie chichrali co chwilę. Rozumiem też, że są ludzie którym mógł się tak nie podobać, ale wystawianie 1 to dla mnie nieporozumienie

Razem z Millerami to najlepsza komedia roku, Sandler po dwóch słabszych filmach wrócił do formy :)