Jeśli podobała Ci się część pierwsza i ta Ci się spodoba. A jeśli część pierwsza Cię odrzuciła, nawet nie myśl o
oglądaniu tego.
Można się szczerze pośmiać, a rzadko zdarza mi się śmiać na głos w kinie.
Jedynym minusem jak dla mnie są żenujące żarty z przeróżnymi wydzielinami (mocz, kał, rzygi..) eh.;] ale da się to
przeżyć.:)
Gdyby nie żarty z fekaliami, które były byłoby pewnie 7.
Tymbardziej, że sam pomysł na film jest wtórny, a i samej fabuły tam specjalnie nie ma, ot zlepek zabawnych lub mniej zabawnych scen. Zdecydowanie nie jest to film na siódemkę.;)
WITAJ ASIU! Jestem swiezo po seansie i uwazam ze daleko temu filmowi do swietnej JEDYNKI a zarty o ktorych wspomnialas z sikaniem, sraniem itp. nie sa zabawne sa wrecz zenujace i przez to film wiele stracil co niewatpliwie juz sie odbilo na sukcesie kasowym w kinach na swiecie... Ten film mniej zarabia od JEDYNKI i nic na to nie wskazuje ze przebije tamten film... JEDYNKA nie ukrywam bardzo mi sie podobala a ta o wiele mniej... PS.A MOTYWEM W KTORYM DOROSLI FACECI PO 38-44 LATA POZWOLILI SOBIE NA TO BY ICH GOWNIARZE Z LICEUM ROZEBRALI DO NAGA BEZ WALKI I KAZALI SKAKAC ZE SKARPY SCENARZYSCI ZROBILI Z GLOWNYCH BOHATEROW ZWYKLE CIOTY I TCHORZY. NAPRAWDE MYSLALEM ZE NIE PODDADZA SIE BEZ WALKI ZANIM SKOCZA ZE SKARPY. SZKODA GADAC BO MYSLALEM ZE POWSTANIE LEPSZY FILM ;(