PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643593}
6,6 82 tys. ocen
6,6 10 1 81507
3,0 8 krytyków
Jeszcze większe dzieci
powrót do forum filmu Jeszcze większe dzieci

grown ups2 2/10

ocenił(a) film na 2

. Lubie tego typu filmu ale ten to jedna wielka kupa. Mnostwo gagow ktore ani smieszne ani
oryginalne. Zlepek beznadziejnych scenek nie trzymajacych sie kupy. Strata czasu.

ocenił(a) film na 2
dabram17

Zgadzam się z oceną filmu, nie wytrzymałem nawet do końca.

ocenił(a) film na 8
IamBasta

Widac iloraz inteligencji na bardzo niskim poziomie u tych dwóch osobników

ocenił(a) film na 7
shamponik

Jeżeli komuś się nie podoba to nie znaczy że masz ich obrażać... Od tego jest to forum że każdy może wypowiedzieć się, ale nie obrażać ot tak ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
shamponik

Prostaku? Dalej nikogo nie obrażasz? Lecz się gościu lecz :P

ocenił(a) film na 2
shamponik

haha, odstaw lepiej leki bo nie kontrolujesz sam siebie. Najwazniejsze ze rozbawiles mnie o wiele bardziej niz film o ktorym 'dyskutujemy'

ocenił(a) film na 8
dabram17

Odezwał się wielki krytyk filmowy komedii ale z taką korą mózgową jak u małpy to się nie dziwie że ciężko ci było ogarnąc film

ocenił(a) film na 2
shamponik

a zastanowiles sie nad swoimi wypowiedziamy, zanim je napisales? Bo wydaje mi sie ze nie panujesz nad instynktami I poza tym za bardzo sie pobudzasz

ocenił(a) film na 8
dabram17

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?!

;))

ocenił(a) film na 8
dabram17

Jak dla mnie fil był świetny, przez większość czasu się śmiałem i oto w komedii chodzi. Jedynym nieudanym wątkiem jak dla mnie byli ci goście z bractwa, lecz poza tym jedna ze śmieszniejszych komedii zeszłego roku.

ocenił(a) film na 3
dabram17

mi też się nie podobał, te sceny wcale nie były śmieszne, nie mój gust, ale spodziewałam się czegoś innego po takich pozytywnych komentarzach