Oczywiscie pytanie rzucone tak sobie bo można sprawdzić. Ale NIGDZIE w Lublinie nie mogę go
zobaczyć, a premiera była ledwie 3 tyg temu. Już nie grają?
To samo w Toruniu, czekałem na ten film jak na mało co, niestety nie mogłem obejrzeć go wtedy kiedy transmitowano (z jakiś tydzień w 3 seansach, i ze 2 dni o 13:20 :| - porażka totalna.
tak, to prawda, w Krakowie tylko jedno kino gra film, małe studyjne MIKRO w sali dla 13 osób :/ film fajny, polecam, taki klimatyczny kryminał.
w Gdańsku to samo... grali w Neptunie o 14!!!!!!! i od kilku dni nie grają, akurat jak mam wolne. a tak chciałam go zobaczyć :(
Nawet mi nie mów - miałem 3 filmy zaplanowane do obejrzenia: Jeziorak, REC4 i Rogi. I w Katowicach po 2-3 tygodniach tego nie ma;/
Powinienem mniej pracować...
Dokładnie, też chciałem obejrzeć Jeziorak i Rogi a niegdzie nie grają. Mamy chyba 5 kin, a i tak bieda.
Będę złośliwy i dodam, że Rogi można trafić w bibliotekach internetowych w jakości bardzo dobrej :>
Ale na Jezioraka naprawde chcialem iść, bo polski kryminał to rzadkość, a dobrze zapowiadajacy sie to juz w ogóle. No nic, może trafię na jakieś kino studyjne do czasu premiery DVD.