PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716313}
6,6 28 tys. ocen
6,6 10 1 27956
5,8 20 krytyków
Jeziorak
powrót do forum filmu Jeziorak

Oczywiscie pytanie rzucone tak sobie bo można sprawdzić. Ale NIGDZIE w Lublinie nie mogę go
zobaczyć, a premiera była ledwie 3 tyg temu. Już nie grają?

jasminda

W Krakowie to samo dają jakieś kretyńskie seanse o 15:00 :/

ocenił(a) film na 7
jasminda

To samo w Toruniu, czekałem na ten film jak na mało co, niestety nie mogłem obejrzeć go wtedy kiedy transmitowano (z jakiś tydzień w 3 seansach, i ze 2 dni o 13:20 :| - porażka totalna.

jasminda

W Warszawie też już nie grają. Oczywiście nie zdążyłem.

Piotrekk_4

dokładnie, filmu w Warszawie na dzień dzisiejszy już nie grają... ;((

ocenił(a) film na 8
jasminda

tak, to prawda, w Krakowie tylko jedno kino gra film, małe studyjne MIKRO w sali dla 13 osób :/ film fajny, polecam, taki klimatyczny kryminał.

jasminda

w Gdańsku to samo... grali w Neptunie o 14!!!!!!! i od kilku dni nie grają, akurat jak mam wolne. a tak chciałam go zobaczyć :(

ocenił(a) film na 6
jasminda

Nawet mi nie mów - miałem 3 filmy zaplanowane do obejrzenia: Jeziorak, REC4 i Rogi. I w Katowicach po 2-3 tygodniach tego nie ma;/

Powinienem mniej pracować...

Cohonez

A potem się dziwią... Że ludzie się bawią w piratów internetowych :-)

ocenił(a) film na 7
Cohonez

Dokładnie, też chciałem obejrzeć Jeziorak i Rogi a niegdzie nie grają. Mamy chyba 5 kin, a i tak bieda.

ocenił(a) film na 6
mattbuyek

Będę złośliwy i dodam, że Rogi można trafić w bibliotekach internetowych w jakości bardzo dobrej :>

Ale na Jezioraka naprawde chcialem iść, bo polski kryminał to rzadkość, a dobrze zapowiadajacy sie to juz w ogóle. No nic, może trafię na jakieś kino studyjne do czasu premiery DVD.