PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Film rewelacja, ciekawa historia osadzona w realnym świecie bez możliwości podważenia
jej prawdziwości :) Co dla miłośników SF! Film o wartościach, miłości z elementami intrygi.
Bardzo dobra pozycja SF ostatniego czasu, bez przekolorowań! Ciekawe rozwiązania :)
Zaskakujący FINAL!

ocenił(a) film na 2
Glaziu

Żenada ten film. Bez ładu i składu. Gra aktorska na poziomie mody na sukces. Marna imitacja Avatara. Zdecydowanie za długa. Szkoda pieniędzy.

ocenił(a) film na 8
Chasil

Co bez ladu i skladu? Wszystko w filmie jest wyjasnione... Widac ze byles/as na tym filmie tylko dla tego ze na plakacie bylo "3D"... Nie wiem jak laczysz film z avatarem? Fakt bylo kilka przeciagniec w filmie ale to nie jest Crank!

ocenił(a) film na 2
Glaziu

Po pierwsze: byłem na filmie bo lubię SF. I tylko dlatego.
Dwa: koleś wchodzi do groty, nagle pojawia się ktoś, koleś go zastrzelił, bierze jakiś amulet i ... cyk! Jest na marsie! Co lepsze magiczny teleporter wyrzuca go gdzieś na środku pustyni. Magia!
Następnie przejmują go jakieś istoty, które napoiły go czymś i dzięki temu zaczął ich rozumieć. HURRA!
I tak dalej...
Kłótnia księżniczki i królem... no comment...
W ogóle szkoda gadać... Poziom filmu DLA MNIE baaaardzo niski.

ocenił(a) film na 8
Chasil

Magiczny teleport ktory przenosi na marsa no fakt "do dupy" sprawa bo go przenioslo losowo - daj spokoj z reszta Carter tylko dokonczyl zaklecie. Magiczna mikstura dzieki ktorej rozumie sie jezyk marsa... Jak dla mnie super, na pewno lepsze iz w awatarze w ktorym podlaczalo sie warkoczem do drzewa...

ocenił(a) film na 9
Glaziu

Mega Film polecam
Szkoda gdybania zobaczymy jak świat go przyjmie i oceni
Trolowanie i porównywanie do Avatara nie ma sensu
jednym nie podoba s ię teleport mi znów nie podobają się latająe batmany,iron many itp to kwestia gustu ,ale ocenić ten film na dwie gwiazdki jak zrobił to chasil to po prostu Trolowanie

ocenił(a) film na 2
grzechu333

Trollowanie to równie dobrze wystawienie temu filmowi 10.