Film rewelacja, ciekawa historia osadzona w realnym świecie bez możliwości podważenia
jej prawdziwości :) Co dla miłośników SF! Film o wartościach, miłości z elementami intrygi.
Bardzo dobra pozycja SF ostatniego czasu, bez przekolorowań! Ciekawe rozwiązania :)
Zaskakujący FINAL!
Żenada ten film. Bez ładu i składu. Gra aktorska na poziomie mody na sukces. Marna imitacja Avatara. Zdecydowanie za długa. Szkoda pieniędzy.
Co bez ladu i skladu? Wszystko w filmie jest wyjasnione... Widac ze byles/as na tym filmie tylko dla tego ze na plakacie bylo "3D"... Nie wiem jak laczysz film z avatarem? Fakt bylo kilka przeciagniec w filmie ale to nie jest Crank!
Po pierwsze: byłem na filmie bo lubię SF. I tylko dlatego.
Dwa: koleś wchodzi do groty, nagle pojawia się ktoś, koleś go zastrzelił, bierze jakiś amulet i ... cyk! Jest na marsie! Co lepsze magiczny teleporter wyrzuca go gdzieś na środku pustyni. Magia!
Następnie przejmują go jakieś istoty, które napoiły go czymś i dzięki temu zaczął ich rozumieć. HURRA!
I tak dalej...
Kłótnia księżniczki i królem... no comment...
W ogóle szkoda gadać... Poziom filmu DLA MNIE baaaardzo niski.
Magiczny teleport ktory przenosi na marsa no fakt "do dupy" sprawa bo go przenioslo losowo - daj spokoj z reszta Carter tylko dokonczyl zaklecie. Magiczna mikstura dzieki ktorej rozumie sie jezyk marsa... Jak dla mnie super, na pewno lepsze iz w awatarze w ktorym podlaczalo sie warkoczem do drzewa...
Mega Film polecam
Szkoda gdybania zobaczymy jak świat go przyjmie i oceni
Trolowanie i porównywanie do Avatara nie ma sensu
jednym nie podoba s ię teleport mi znów nie podobają się latająe batmany,iron many itp to kwestia gustu ,ale ocenić ten film na dwie gwiazdki jak zrobił to chasil to po prostu Trolowanie