PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Nie mogę powiedzieć żeby ten film powalał na kolana ale moim skromnym zdaniem jest w
porządku. Ciekawi mnie jak potoczą sie dalsze losy Cartera.

ocenił(a) film na 7
gadamalenka

Moim zdaniem dalsze losy są oczywiste - Carter wrócił na swoją ukochaną planetę do swojej ukochanej kobiety, a potem żyli długo i szczęśliwie ;)

ocenił(a) film na 8
gadamalenka

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Princess_of_Mars#The_series

Niestety kampania reklamowa była tak beznadziejna, że wiele osób, jak np powyższy Itushal nie wie, że film był na podstawie pierwszej z serii wielu książek.

ocenił(a) film na 7
Charism

Faktycznie, mój błąd :) Dopiero po napisaniu tego komentarza dowiedziałam się, że scenariusz jest adaptowany.

ocenił(a) film na 8
gadamalenka

Napisany został już nawet scenariusz do drugiej części, ale ze względu na ogromną klapę finansową kontynuacji nie będzie.

ocenił(a) film na 5
Charism

I chwała za to!

ocenił(a) film na 8
aronn

Nie, wcale nie chwała ,bo film był dobry i bardzo przyjemnie mi się go oglądało. : )

ocenił(a) film na 5
Charism

Bajka dla bardzo małych dzieci :P

ocenił(a) film na 7
aronn

Dla nieco większych też ;p Film oglądało się całkiem przyjemnie ;]

ocenił(a) film na 8
Charism

Żartujesz?!!!!!!!!!????
Masz jakiś link do tego newsa? Film mi sie bardzo podobał chce by powstałą druga część. :( Musi powstać

Oldi

Musi, nie musi...;-)
zgadzam się jednak, że film całkiem, całkiem. Pewnie dla wybitnych znawców kina nie był powalający, jednak dla mnie, przeciętnego oglądacza, był ok. Podobała mi się historia, sposób, w jaki została opowiedziana, zdjęcia, muzyka...naprawdę fajnie się film oglądało.

ocenił(a) film na 8
Oldi

Och, pełno tego w necie.
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=87167

Chyba, że chodzi Ci o link to oficjalnego oświadczenia Disneya, w którym jest powiedziane, że JC2 nie powstanie - to takeigo czegoś nie ma, bo wszyscy wiedzą, jaką klapą był JC.

ocenił(a) film na 8
gadamalenka

Właśnie skończyłem oglądać wypożyczone DVD ,i z chęcią zobaczyłbym kolejną cześć.Szkoda że film mało zarobił .

gadamalenka

Obawiam się, że raczej nie. Finansowo film okazał się wielką klapą (wg mnie niesłusznie, chociaż film mnie nie powalił), więc tworzenie dalszych części nie opłacało by się (chyba, że film zostanie zauważony szerzej w przyszłości i to zmotywuje twórców do działania).