PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Jeszcze dochodzę do siebie po tym filmie. Filmie tak tragicznym, że mało kto z siedzących
obok mnie wytrzymał do końca. Sam wytrwałem tylko dlatego, że pojechałem aż 80 km do
Heliosa, żeby tą szmirę obejrzeć.

W jednym zdaniu można powiedzieć tak: MARNA IMITACJA AVATARA.

Jestem fanem S-F, lubię tego typu filmy ale to, co obejrzałem to było tak żenujące, że aż
śmieszne. Przez połowę filmu się bulwersowałem, a potem stwierdziłem, że to jest po
prostu dno i trzeba się z tego pośmiać.

Brak ładu i składu, nudny, zdecydowanie za długi. Szkoda rozbijać na części pierwsze.

Profanacja gatunku.

ocenił(a) film na 10
Chasil

chyba chciałeś powiedzieć, że Avatar jest marną imitacją Johna Cartera, bo książka na podstawie, której powstał jest starsza niż I Wojna Światowa. Niestety takich komentarzy w internecie jest coraz więcej, a nie zdają sobie z tego sprawy skąd Lucas czy Cameron czerpali swoje pomysły na hity:)

ocenił(a) film na 2
slowpock

Czy to jest strona o książkach czy filmach? Jakie znaczenie ma w tym momencie kto na podstawie czego czerpał i czy to ma rok czy sto lat? Rozmawiamy o filmach. FILM Avatar był PRZED Johnym Carterem.

ocenił(a) film na 7
Chasil

Chorujesz zatem na zanik umiejętności logicznego myślenia, tak?

użytkownik usunięty
Chasil

Może Ci siedzący obok Ciebie nie mogli wytrzymać z innego powodu.

ocenił(a) film na 2

Zapewne...

ocenił(a) film na 9
Chasil

Może jak w tym filmie pojawił by się Predator i Alien zrobili by krwawą jadkę przez 1,5 godziny krew lała by się strumieniami a scięte głowy latały by w 3D na krzesła to pewnie by ci dogodzili i film by ci się spodobał ,znam te gusta świeżo opierzonych Gleboni .
Ten Film jest raczej do młodszej widowni mającej wyobraźnie i wrażliwość

ocenił(a) film na 3
Chasil

Zgadzam się w 100% z tą opinią. Film jest nudny, mało akcji a dużo gadania. W Multikinie strasznie słaba jakość obrazu. Kiedy akcja przyspiesza nie widać za bardzo co się dzieje. Nie polecam!

ocenił(a) film na 9
analeo

Mało akcji bo to nie film akcji