PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96730
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Dziura

ocenił(a) film na 4

Schemat. Jeszcze większy niż Giganci ze stali. Poczucia humoru - niewiele, ciekawa fabła -
niewiele. Dno i wodorosty, a na dodatek strata pieniędzy. Głowny problem filmu - reżyser nie
wykreował zadnej postaci na tyle dobrze, by moc sie z nia utozsamic. Przewiduje budzetowa
porazke. Jedyny plus: ladne obrazki i skapa ubrana aktorka idealna dla napalonych
samcow.

ocenił(a) film na 8
LubieSeether

Młodyś i głupiś.
Najbardziej zatwardziali trolle zawsze używają słów : schemat oraz dno i wodorosty
Nie męcz więcej szlachetnych filmwebowiczów.

ocenił(a) film na 7
HRA

Popieram Cię HRA. Film jak najbardziej ciekawy, aż dziwne, że tak negatywne opinie się pojawiają na jego temat.

vv0ytekk

Widocznie jest naprawdę kiepski skoro ludzie narzekają....

ocenił(a) film na 4
HRA

HRA, widocznie twoje wymagania są tak niskie, że spełniają je jedynie ładne obrazki. Oceniłam film patrząc na inne aspekty niż ty. Np. nużąca fabuła i debilne sprzeczności. Nie mi oceniac, co prawda, twój gust. Ale i tak to zrobię. Jest prostacki.

LubieSeether

bardzo lubię taki gatunek filmów, ale neistety zgadzam się z lubieseether, dlatego że najzwyczajniej w świecie efekty specjalne to nie wszystko, innym może się podobac, ale dlaczego ktoś nie może wyrazic swojego negatywnego zdania i od razu jest trollem ?

LubieSeether

"Nie wiele poczucia houmoru" To nie jest komedia tylko Sci-Fi ale komediowe wstawki tez byly ktore sprawily tylko ze film byl jeszcze lepszy. Ja sie swietnie bawilam fakt ze efekty 3D kijowe ale film bardzo dobry nie wiem czego tu sie czepiac

ocenił(a) film na 4
Lilly878

Zauważyłaś, że poczucie humoru odgrywa znaczacą rolę w naszym odbiorze filmu? Jeśli nie, to wiedz, że większośc ludzi już to wie. Czuję się obrażona niemalże, gdy czytam twój komentarz.

użytkownik usunięty
LubieSeether

powiedzmy... "łatwy" film

ocenił(a) film na 4
LubieSeether

Nie wierze. Ludzie? Piszemy o tym samym filmie?