PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96730
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Film może nie ma głębszego sensu, logiki (tym samym spójnej fabuły), ale za to od pierwszych do ostatnich minut trzyma widza w ciągłym napięciu i tym samym zapewnia świetna rozrywkę na "wysokim" poziomie. U mnie 6 na 10 (efekty 10, fabuła 4 stąd mocna 6.).

robben76

potwierdzam w całej rozciągłości, tyle że u mnie 9 bo jak na "przygodówkę" dobrze zrobiony i spełnia funkcję - dawania frajdy łatwej i lekkiej.

thesaint

7/10 był moment, że przysnąłem w środku, jakieś takie ambitne dialogi zwaliły mnie z nóg, ale ogólnie niezła zabawa.

ocenił(a) film na 7
robben76

Również się zgadzam, ten film spełnia swoją funkcję w 100% czyli daję niezamądrą aczkolwiek świetną rozrywkę, nie każdy film musi mieć głębię, mnie się podobał , mocne 7

ocenił(a) film na 8
robben76

Ode mnie 8. Trzyma poziom, fabuła nie jest szczególnie głęboka i innowacyjna, ale świetnie się przy nim bawiłem.

robben76

Nareszcie jakaś mądra krytyka. Musimy pamiętać że książka powstała w 1917 roku dlatego kłóci się z dzisiejszą wiedzą i pewnymi kanonami fabularnymi. Te inne kanony fabularne są zapewne przyczyną krytyki. Ale film jest sprawnie zrealizowany, technicznie znakomity. Pieniądze na realizację nie poszły w błoto. Jeśli nie mamy zbyt rozdmuchanych oczekiwań to film nie zawodzi.

ocenił(a) film na 9
piotrfb22

Mnie również się podobał nie był taki zły.