PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

Możliwy Spoiler......................................................................... ...........................................................Chyba nie załapałam motywu z obrączkami, które nosił Carter.Czy były to obrączki jego rodziców, a kobieta, którą pogrzebał to matka? Bo przez chwilę przeszło mi przez myśl, że stracił żonę.Z góry dziękuję!

użytkownik usunięty
morganlefay100

Niee... Ja zrozumiałam, że stracił żonę i dzieci. I nawet coś mówił, że raz już przyszedł za późno, więc teraz już tego nie zrobi. Czyli za późno wrócił z wojny, bo jego żona i dziecko/dzieci już nie żyli. Była w filmie taka scena jak przyjeżdża do zburzonego domu, woła jakieś imiona, widzi ciała rodziny, a potem kopie im groby. I to była obrączka tej żony, dlatego nosił dwie. A potem dał ją księżniczce.
Ja tak przynajmniej zrozumiałam... :)

ocenił(a) film na 7

No ewidentnie tak to wyglądało

Dzięki! To już wszystko jasne :) Faktycznie mówił coś księżniczce, że odmienił swoje serce. A to padalec, żona się w grobie przewraca ;)

ocenił(a) film na 7
morganlefay100

Dodam, ze Carter się trochę wahał z tymi uczuciami do księżniczki, właśnie z powodu (niedawnej?) śmierci żony. Także, aż tak bezrefleksyjnie do tego nie podszedł (przynajmniej ja to tak zinterpretowałem) :)