PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96730
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter

czytam wypowiedzi 'dojrzalszych' ze john carter jest dla dzieci wyobrazam sobie jak by wygladala ich dyskusja na forum moje_gotowanie czy innym podobnym
'w kuchni powinny istniec tylko wykwintne dania. jak ktos ma ochote na mielonego z ziemniakami to tylko do widel sie nadaje ham jeden a jak na lody w kubku a nie w pucharku to dzieciak. podpisane lepszy_kucharz'
przyjmijcie to do swoich lbow w koncu. kino powstalo jako rozrywka. niektorzy dorabiaja do niego 'mitologie' sztuki. nie wiem czy po to by poczuc sie lepszym od innych ktorzy nie maja czasu na glupoty w stylu 'co autor mial na mysli'? nie interesuje mnie to. ale obrazanie w waszym stylu jest jeszcze bardziej dziecinne. ani polotu ani elokwencji. jedynie bardzo niskich lotow proby osmieszania innych.
dla mnie byl taki sobie. brak mu tych momentow ktore pozostaja w glowie. john carter szybko wyleci mi z pamieci a np 'wszystkie odloty cheyenna' zapamietam na dlugo. o dziwo nie przyszlo mi nazwac tym ktorym sie podobal john carter idiotami czy dziecmi. pewnie nie jestem inteligentny
oO