PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489805}
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13207
5,3 10 krytyków
John Lennon. Chłopak znikąd
powrót do forum filmu John Lennon. Chłopak znikąd

wlasnie wrocilem z kina i musze powiedziec, ze nie zmarnowalem czasu. Nie jestem wielkim fanem Beatlesow, ale milo dowiedziec sie czegos o ich poczatkach i historii lenona. Poza tym gra ciotki Lenona i jego matki oraz sarkastyczny humor przszlego beatlesa sprawia ze oglada sie go naprawde niezle.

ocenił(a) film na 9
tapis_2

Ja obejrzałam ten film wczoraj. Warto było, brakowało mi tego typu filmów. Wciąga, porusza, świetna gra aktorska.

ocenił(a) film na 10
Jinx_8

W internecie? Ja bardzo chciałabym obejrzeć ten film, a z tego co wiem nie było jeszcze premiery w Polsce, a nie mam możliwości wyjazdu za granicę. Proszę o szybką odpowiedź

ocenił(a) film na 9
majka_kwiatek

Nie, w kinie, w Manchesterze. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
tapis_2

Właśnie wróciłem z seansu.
Potwierdzam, że film dobry, a nawet bardzo dobry :) jak ktoś lubi rock`n`roll-a to się nie zawiedzie, jak ktoś lubi dobre kino to też się na pewno nie zawiedzie. Więc nie wiem czy czegoś więcej trzeba aby zachęcić do zobaczenia tego filmu. Arcydziełem bynajmniej nie jest aczkolwiek czas poświęcić warto.
Obecnie do zobaczenia na festiwalu off-plus camera w Krakowie.

użytkownik usunięty
Czubi

Dopiero poznaję muzykę Beatlesów, więc jestem ciekawa życia poszczególnych muzyków tej grupy. Właśnie obejrzałam ten film i muszę powiedzieć, że jest świetny. Myślę, że podobał by się nawet przypadkowym osobom, które nie oglądałyby go ze względu na Lennona.