PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

ponad 30 tys. głosów...to się w głowie nie mieści...Naprawdę jestem zaskoczona tak niską oceną. Miałam zamiar obejrzeć ten film z czystej ciekawości, ale nie dam zarobić producentom ani dolara więcej.

MsScissors

założę się że z tych 30 tyś to ten film widziało 5 tyś napalonych fanek biebera, a 25 tys w ogóle nie widziało ale dali jeden bo to film o "dziecku który znosi złote jajka"

tomasz_user

ale na szczęscie wypuszczaja to 2 tyg po feriach w mazowszu więc jestem happy ze moje ferie nie ucierpiały na tym :D

ocenił(a) film na 1
diether18

to ze jest slawny nie znaczy ze jest dobrym piosenkarzem czy aktorem... pedalek ;/ 1

ocenił(a) film na 1
WiCiU69

Dokładnie,tylko proszę bez tego brzydkiego określenia.
Ja również za nim nie przepadam,oglądnęłam kawałek tego filmu ale wyłączyłam po 10 minutach bo nie mogłam dłużej na niego patrzeć.
Nie lubię ani jego muzyki,ani jego samego i otwarcie to przyznaję,jednakże nie mam powodów do nienawidzenia go bo co on mi takiego zawinił?antyfani też powinni mieć trochę ogłady i nie szczelać w kółko tekstami w stylu "nienawidze go!" "co za pedał", "kretyn',"debil' itp...

angel663

Nie obejrzałaś całego filmu, ale oceniasz. To jest bardzo dziecinne i typowe dla "antyfanów", których tu krytykujesz.
I tak nikt się nie przejmuje tymi ocenami... no dobra, są krzykacze dla których to najważniejsza rzecz w życiu, ale czy wydając ocenę "bo tak"/"bo nie" jesteśmy uczciwi sami ze sobą?
Ja filmu nie widziałem, nie zamierzam. Biebera ledwo kojarzę (głównie z South Park) i dlatego nie widzę powodu, by w ogóle wystawiać ocenę.
Nawet jeśli pałałbym taką nienawiścią jak większość piszących komentarze pod tym filmem, wlepił 1/10 to co by to zmieniło? Jaki by tego był sens?

ocenił(a) film na 1
Cogo

Nie ja jedna,ale przynajmniej próbowałam.Nie trzeba oglądać całego tego filmu,żeby mu dać ocenę,przecież wiadomo że on jest CAŁY o Bieberze więc co to za różnica?
Nic by to zmieniło,ja zrobiłam to żeby mieć czyste sumienie:)

ocenił(a) film na 1
angel663

filmwebowi do rekordu brakuje

ocenił(a) film na 1
matnow861

taa,masz rację:)

ocenił(a) film na 1
angel663

widocznie mało fanek ma konto na filmwebie bo są zbyt zajęte słuchaniem muzyki swego idola, i bardzo się z tego ciesze:)