Dzidu ja mam 14% i jestem przerażony... przerażony tym, że zmuszasz mnie właśnie do oglądania tego filmu... ale wiem jedno, sam bym tak latał po scenie za takie siano i nic by mnie interesowało co ludzie gadają.
Dobra już po... Szczerze mówiąc muzyka mocno nie w moim stylu. Jeśli chodzi o sam dokument to zasmucę tutaj 99% ludzi, ale dobry i oceniłbym go na jakieś 7-8. Bieber jest pokazany jako typowy nastolatek i w sumie oprócz tego, że rzeczywiście umie śpiewać (w przeciwieństwie do np. Lady Gagi) jest przeciętny. W filmie jest pokazana bardzo ciężka praca managerów aby wypromować Biebera. Pokazane są idealne techniki marketingowe, po prostu sposoby na zarobienie pieniędzy. Samo to, że sprzedał ponad 20.000 biletów w 22minuty na koncert w Madison Square Garden mówi samo za siebie. Wiadomo, w filmie jest pokazana ogólna histeria tłumu i fanek Biebera, co też jest zagraniem marketingowym. Ludzie, którzy w tej chwili mówią Bieberowi co ma śpiewać idealnie wiedzą co się najlepiej sprzeda, jest w 100% gotowym produktem, który wszyscy chcą mieć. Szczerze mówiąc jestem ciekaw co będzie śpiewać jak już dojrzeje. Może wtedy wszystkim zagrać na nosie. Podobną sytuację pamiętam z Back Street Boys, Spice Girls czy u nas z Dodą, która w chwili obecnej ma ponad 500.000.000zł.
W sumie polecam ten dokument, nie karzę nikomu polubić Biebera czy jego muzyki, ale warto się z nim zapoznać.
Kurczę, a już liczyłem na rzetelną opinię o tym filmie... Do momentu gdy doszedłem do tendencyjnej uwagi "rzeczywiście umie śpiewać (w przeciwieństwie do np. Lady Gagi)". Osoba twierdząca, że Gaga śpiewa gorzej od Biebera, ba!, że nie umie śpiewać W OGÓLE, chyba nie może być wiarygodna...??
Moim zdaniem treść merytoryczna jest bardziej istotna od upodobań muzycznych, ale co tam. Może komuś przyda się moja opinia.
pokazali tylko co chcieli pokazać... niby dokument a chodzilo tylko zeby tego bibera sprzedac. Jak dla mnie to jest na prawdę żałosne i szkoda na to czasu
założyciel tematu napisał "dla tych, którzy nie oglądali" ty dałeś 1, czyli widziałeś, to co tu za brednie wypisujesz?
Pewnie nie oglądał ale mieści się w tej grupie geniuszy którzy nie muszą oglądać bo wszystko wiedzą :D :D
żeby sprawdzić ile mi pokazał gustomierz musiałem wyczyścić ocenę, po czym wystawić ją jeszcze raz stąd ta nieprawidłowość, co do tego czy dokument widziałem czy nie to - nie widziałem, pomimo tego wystawiłem jeden bo wkur.wiająca jest sytuacja, w której ten mały jest tylko czystym produktem (i trochę jakiś zdolności może), a już robi się o nim film kiedy wiele innych postaci nie tylko z filmu nie ma dokumentów o swoim życiu, a które na pewno były by ciekawsze, a nie pod publikę.
nie ma też sensu żeby ktokolwiek odpisywał że się ze mną nie zgadza bo nie chce mi się kłócić - poczytajcie inne tematy, a będziecie mieć to samo
Pozdro
Ja też nie widziałam tego filmu,też dam 1/10..Bieber to najgorsza,,gwiazda'' naszych czasów..Nie poszłabym na ten film,nawet gdyby bilety były darmowe.Zaryzykuję,dam 1..Już ten film ma za wysoką średnią hehe
hmm... wydaję mi że to jest jakiś spisek xD Film jest pewnie świetny tylko przez to że jakimś cudem pokazuję nam takie niskie procenty zniechęca nas do oglądania.
20 % - i choć często się tym sugeruje to w tym przypadku jednak nie nalezy zwracac na to uwagi chyba ze ktos jest fanem Biebera.
Ja tego filmu nie chcę oglądać ponieważ, po pierwsze nie słucham piosenek Biebera a po drugie uważam,że o karierze muzycznej,aktorskiej czy jakiejkolwiek jeśli już to powinno kręcić się film gdy piosenkarz ma spore doświadczenie w karierze,ma coś konkretnego do powiedzenia Itp . a nie gdy nastolatek(nawet uzdolniony muzycznie) stał się idolem nastolatek na calym świecie bo mogę się założyć o prawdę :P ,że 96 procent ludzi na świecie ,którzy słuchaja jego piosenek,śpiewają je pod prysznicem i kupują jego płyty to nastolatkowie ,którzy się w nim w dodatku podkochują.
Ponadto uważam,że nie powinno kręcić się filmów o ludziach ,którzy śpiewaja muzykę POP.I choć często słucham popu to uważam ,że nie jest ona na tyle interesująca ,zeby kręcić filmy z udziałem piosenkarzy którzy ją śpiewają.